ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για Ιμπάρμπο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (Eurokinissi Sports-ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις της Κάλιαρι με την Ουχάν Ζαλ για την πώληση του Βίκτορ Ιμπάρμπο, οδήγησαν τον ατζέντη του να αναλάβει δράση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η πληροφορία ότι η Φενέρμπαχτσε έχει εμπλακεί στη διεκδίκηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο αποκαλύφθηκε από την ιταλική ιστοσελίδα "Tuttomercatoweb". Η αδυναμία επίτευξης συμφωνίας μεταξύ της Κάλιαρι και της Ουχάν Ζαλ δεν πέρασε απαρατήρητη από την τουρκική ομάδα, που έσπευσε να καταθέσει πρόταση για τον Κολομβιανό επιθετικό.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναπαρήγαγαν την είδηση και λίγο αργότερα, την επιβεβαίωσαν από τις δικές τους "πηγές". Επιπλέον, προχώρησαν περαιτέρω την υπόθεση υποστηρίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε προσφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιμπάρμπο.

Περαιτέρω, ορισμένοι Τούρκοι δημοσιογράφοι ισχυρίζονται πως ο Ιμπάρμπο προτάθηκε στη Φενέρ από τον ατζέντη του, Ρικάρντο Καλέρι. Κάτι που αν ισχύει, σημαίνει πως η προοπτική της Ουχάν Ζαλ ατονεί και ο μάνατζερ του 26χρονου ποδοσφαιριστή αναζητεί άλλον προορισμό για τον πελάτη του.

Η προσοχή στρέφεται στην αντίδραση της Κάλιαρι, διότι σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα ρεπορτάζ, απαιτεί 6 εκατομμύρια ευρώ. Επομένως, η πρόταση της Φενέρμπαχτσε απέχει αρκετά από το ικανοποιήσει τις απαιτήσεις, ενώ έχει απορριφθεί ισόποση προσφορά της Ουχάν Ζαλ πριν δέκα ημέρες.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει επικοινωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Κάλιαρι, Στέφανο Καποζούκα, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Συγχρόνως, επικοινωνεί με τον Καλέρι και μαθαίνει νεότερα για τον Ιμπάρμπο, εφόσον τυπικά ο Κολομβιανός παραμένει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Φενέρμπαχτσε και Μπολόνια για Ιμπάρμπο
Λέτο: "Νομίζω ότι δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ