ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Νομίζω ότι δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Eurokinissi Sports / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Λέτο EUROKINISSI SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο ρωτήθηκε για τα δύο γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με κεφαλιά και δήλωσε ότι αυτό δεν θυμάται να το έχει ξανακάνει στην καριέρα του. Ευαγγέλου: "Περίμενα καιρό αυτή τη συμμετοχή".

Μετά το γκολ επί της Κέρκυρας με κεφαλιά, προ ημερών για το πρωτάθλημα της Super League, την Πέμπτη (12/1) ο Σεμπαστιάν Λέτο σκόραρε με τον ίδιο τρόπο επί του Κισσαμικού για το Κύπελλο, στο τελικό 3-0. Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε για αυτό στην Cosmote TV: "Είμαι κι εγώ έκπληκτος. Νομίζω δεν το έχω ξανακάνει στη ζωή μου να σκοράρω σε δύο σερί παιχνίδια με το κεφάλι. Είμαι χαρούμενος, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη".

Ο Λατινοαμερικανός είπε ακόμα: "Είναι σημαντικές μέρες αυτές. Τα θετικά αποτελέσματα αποτελούν για εμάς έναυσμα να συνεχίσουμε τη δουλειά. Να συνεχίσουμε έτσι. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε απέναντι σε μια συμπαγής ομάδα. Ήταν δύσκολο να ξεκλειδώσεις την άμυνά της. Όχι μόνο έπαιζε αμυντικά, έκλεινε και τους διαδρόμους. Αυτό δημιούργησε πρόβλημα, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τον τρόπο ξεκλειδώνοντας τους διαδρόμους".

Ερωτώμενος για τους τραυματισμούς του σε γόνατο και κεφάλι και κατά πόσο τα σκέφτεται και επηρεάζεται, απάντησε: "Ειλικρινά δεν σκέφτομαι τι μου έχει συμβεί στο κεφάλι με τον τραυματισμό. Ακόμα και με το πρόβλημα στο γόνατο, δείχνω κάθε φορά ότι μπορώ να σκοράρω και να παίζω. Αρχικά είχα φόβο με το κεφάλι μου, αλλά με την κάσκα έχω εμπιστοσύνη και μπορώ να χρησιμοποιώ όλα τα μέλη του σώματός μου παίζοντας ως επιθετικός. Δεν σκέφτομαι τα προβλήματα σε κεφάλι και γόνατο".

Ευαγγέλου: "Περίμενα καιρό αυτή τη συμμετοχή".

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Στέφανος Ευαγγέλου, που έκανε την πρώτη του εφετινή συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, είπε: " Περίμενα καιρό αυτή τη συμμετοχή. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία. Πήγα αρκετά καλά, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Καταφέραμε να έχουμε πλεονέκτημα για τον επόμενο αγώνα. Μου είπε να έχω καθαρό μυαλό, να μην κάνω πράγματα που είναι δύσκολα και νομίζω ότι αυτό έκανα.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τη ρεβάνς. Πάντα πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να νικάμε σε κάθε αγώνα, σαν να είναι ο τελευταίος. Αυτό το πλεονέκτημα ήταν καλό γιατί βοηθά και τον προπονητή να δοκιμάζει πράγματα που θέλει ο ίδιος. Και να μην ερχόμουν από τον Πανιώνιο στον Παναθηναϊκό, το ίδιο καλά θα ήθελα να παίξω και να δείξω πράγματα που μπορώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ