ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού

Πυροβόλησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Οπαδοί του Παναθηναϊκού ενεπλάκησαν σε σύρραξη με τσιγγάνους, καθοδόν για Λιβαδειά, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να δεχτεί πυροβολισμό και να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου (4/2), με οπαδούς του " τριφυλλιού" να πηγαίνουν μεμονωμένα προς την πρωτεύουσα της Βοιωτίας, για το ματς της αγαπημένης τους ομάδας με το Λεβαδειακό.

Περνώντας έξω από καταυλισμό τσιγγάνων στην διαδρομή από Θήβα για Λιβαδειά, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, υπήρξε σύρραξη με τσιγγάνους που έβγαλαν καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Από τις συρράξεις τραυματίστηκε ελαφρά ένας οπαδός των "πρασίνων", που διεκομίσθη στο νοσοκομείο αλλά είναι εκτός κινδύνου.

"Διπλό" με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη τον Κουίνσι. Εκμετάλλευση των στημένων φάσεων θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συνηθίζει να ρισκάρει με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών του που είναι τραυματίες. Άρα από τη στιγμή που συμπεριέλαβε τον Κουίνσι στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό θεωρεί ότι ο Γκανέζος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κουίνσι στη προσπάθεια του Τριφυλλιού να πάρει το διπλό. Τα νέα της προπόνησης

Πεσέιρο: "Ζηλεύω τον Φερέιρα"

Ο Ζοσέ Πεσέιρο παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό και μιλάει για τον δάσκαλο του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ