ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ζήτησαν το πρωτάθλημα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Ζήτησαν το πρωτάθλημα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή των πράσινων στην Λιβαδειά για να την αποθεώσουν και να ζητήσουν την κατάκτηση του τίτλου.

Αποθεωτική υποδοχή επιφύλαξαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού περισσότεροι από 100 οπαδοί του Τριφυλλιού που περίμεναν τους πράσινους κατά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσαν στην πόλης της Βοιωτίας.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή των πράσινων η οποία έφτασε στις 7.30 σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και με συνθήματα ζητούσαν την κατάκτηση του τίτλου.

Χαρακτηριστικά οι πράσινοι ζητούσαν το διπλό στην Λιβαδειά και το πρωτάθλημα από πλευράς Παναθηναϊκού φωνάζοντας συνέχεια: "Πρωταθλητή σε θέλουμε Παναθηναϊκέ" και "ΠΑΟ γερά πρωτάθλημα ξανά".

Επίσης με δεκάδες καπνογόνα έκαναν τη νύχτα μέρα ενώ στη συνέχεια περίμεναν τους παίκτες του Τριφυλλιού για να βγουν μια φωτογραφία και να πάρουν ένα αυτόγραφο από τα ινδάλματα τους.

Οι οπαδοί των πράσινων ανανέωσαν το ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για το Σάββατο και την αναμέτρηση του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ