ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Διπλό" με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα

"Διπλό" με τον Κουίνσι στην ενδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να ρίξει από την αρχή στη μάχη τον Κουίνσι. Εκμετάλλευση των στημένων φάσεων θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συνηθίζει να ρισκάρει με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών του που είναι τραυματίες. Άρα από τη στιγμή που συμπεριέλαβε τον Κουίνσι στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό θεωρεί ότι ο Γκανέζος μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σύμφωνα με τα όσα έδειξε μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός στην προπόνηση της Παρασκευής σκοπεύει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Κουίνσι στη προσπάθεια του Τριφυλλιού να πάρει το διπλό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλες τις ασκήσεις αλλά και τα στημένα ο Κουίνσι ήταν με τους βασικούς και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα. Εκτός και αν συμβεί κάτι την τελευταία στιγμή και προτιμηθεί να προφυλαχθεί.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε πολλές δοκιμές για να μπερδέψει πράγματα και καταστάσεις αλλά η μόνη θέση που θα μπορούσαμε να πούμε ότι παίζεται είναι μια στην άμυνα και αυτή ανάμεσα στον Μπιάρμιρ ή τον Κατσουράνη.

Συγκεκριμένα κάτω από τα γκολπόστ θα βρεθεί ο Καρνέζης, στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Βύντρα και αριστερά ο Σπυρόπουλος. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αναμένεται να αποτελείται από τους Σαριέγκι και Μπιάρσμιρ.

Μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Σιμάο και λίγο πιο μπροστά ο Κατσουράνης έχοντας στα δεξιά του τον Ζέκα και αριστερά τον Κουίνσι ενώ στο κέντρο θα είναι ο Κλέϊτον. Στην κορυφή θα βρεθεί και πάλι ο Τοτσέ ο οποίος έχει πετύχει τρία γκολ στα τελευταία δυο ματς των πράσινων.

Στην προπόνηση της Παρασκευής τώρα και κατά την διάρκεια των στημένων φάσεων ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ζήτησε από τους παίκτες του να μην επηρεαστούν από τον κακό αγωνιστικό χώρο και να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία που θα τους δοθεί λέγοντας:

"Επειδή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου θα είναι σε κακή κατάσταση θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε στημένη φάση για να πετύχουμε κάποιο γκολ".

Ο Φερέιρα στάθηκε και στον αντίπαλο των πράσινων υποστηρίζοντας: "Ο αντίπαλος μας είναι σε δύσκολη θέση και θα παλέψει με ότι έχει και δεν έχει για την νίκη. Θέλουν και αυτοί το παιχνίδι όσο το θέλουμε και εμείς και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ