ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προκλήσεις, ένταση αλλά και... συμφωνία

Προκλήσεις, ένταση αλλά και... συμφωνία
INTIME SPORTS

Ένταση προκλήθηκε στο ΔΣ της Super League μετά την προκλητική συμπεριφορά των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού απέναντι σε αυτούς του Ολυμπιακού. Πάντως... συμφώνησαν στα περί ΟΠΑΠ, Μελισσανίδη και ΑΕΚ.

Επεισοδιακό ήταν το ΔΣ της Super League το μεσημέρι της Τρίτης (24/2), καθώς υπήρξε ένταση ανάμεσα στους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όταν οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" προκάλεσαν αυτούς των Πειραιωτών σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν άνθρωποι που ήταν μέσα στο Δ.Σ.

Συνεχείς αναφορές στα γεγονότα της Ριζούπολης το 2003 και επιχείρηση να δικαιολογηθούν τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Λεωφόρου την Κυριακή (22/2) σε συνδυασμό με το γεγονός πως οι "πράσινοι" απέφευγαν επιδεικτικά να μιλήσουν για τα επεισόδια που από θαύμα δεν στοίχισαν κάποια ανθρώπινη ζωή, έβγαλαν από τα ρούχα τους τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.

Είναι χαρακτηριστικό πάντως πως και ο Νίκος Μαχλάς ουσιαστικά καταφέρθηκε εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου για τα όσα συνέβησαν στο Ηράκλειο, ενώ χαρακτήρισε απότομο και νευρικό τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

LIVE Οι εξελίξεις στη Super League

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρχε και... συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, όσον αφορά την ταυτόχρονη παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη σε ΟΠΑΠ και ΑΕΚ, κάτι το οποίο δεν βρίσκει σύμφωνο ούτε τον Ολυμπιακό, ούτε τον Παναθηναϊκό.

Από πλευράς Ολυμπιακού παρόντες στο ΔΣ της Super League ήταν οι κκ. Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Βρέντζος, Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης, ενώ τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι κκ. Γιάννης Αλαφούζος, Στράτος Σωπήλης, Βασίλης Κωνσταντίνου και Αθηνά Μπαλωμένου. Οι "πράσινοι" προτίθενται τα προχωρήσουν σε μηνύσεις κατά των ανθρώπων του Ολυμπιακού .

Μποροβήλος: Εγώ το διέκοψα | Στήριξη στην ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ | Μαχλάς: Ο Αλαφούζος φταίει | Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο" | Αλαφούζος: Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης | "Πολεμικό" το Δ.Σ. της Λίγκας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ