STOIXIMAN SUPER LEAGUE

''Πολεμικό'' το Δ.Σ. της Superleague

''Πολεμικό'' το Δ.Σ. της Superleague
INTIME SPORTS

Επεισοδιακό το διοικητικό συμβούλιο της Superleague την Τρίτη (24/2), κατά το οποίο έγινε περιστατικό χειροδικίας στον Βασίλη Κωνσταντίνου. Ο Φώτης Κωστούλας αποχώρησε με βρεγμένο σακάκι.

Χαμός στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague που έγινε την Τρίτη (24/2). Η ταυτόχρονη παρουσία εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πυροδότησε το κλίμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος των ''πράσινων'' Βασίλης Κωνσταντίνου δέχτηκε επίθεση.

Φωνές και φασαρία για αρκετή ώρα, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας αποχώρησε με βρεγμένο σακάκι. Μετά το ΔΣ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, που αποχώρησε από το ΔΣ, δήλωσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης του πέταξε νερό, ενώ έκανε λόγο για τραμπουκισμούς και βία μέσα στο συμβούλιο.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αποχώρησε με τους Σωπήλη και Μπαλωμένου έχοντας πρησμένο το χείλος. Κατήγγειλε μετά το συμβούλιο ότι άγνωστος άνδρας εισέβαλε στην αίθουσα και τον χτύπησε. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς φέρεται να είπε στον Αλαφούζο: " Μιλάς για τον Μαρινάκη, αλλά εσύ ήσουν που προκάλεσες στο Ηράκλειο και ήρθες να κάτσεις στον πάγκο του Παναθηναϊκού".

Ο Αλαφούζος φέρεται να είπε στον Μαρινάκη: "Προκάλεσες που έκατσες στον πάγκο την Κυριακή".

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης που εκπροσωπούσε τον ΠΑΟΚ αποχώρησε όταν άρχισαν οι αντεγκλήσεις και ενώ είχαν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για τα θέματα που ενδιέφεραν την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε να υπάρχει η δυνατότητα για εξεύρεση κι άλλων χορηγιών πλην του ΟΠΑΠ που μάλλον θα γίνει δεκτή και επίσης συμμετείχε με τις δικές του προτάσεις στο θέμα της επέκτασης του τηλεοπτικού συμβολαίου με τη NOVA.

Μποροβήλος: Εγώ το διέκοψα | Στήριξη στην ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ | Μαχλάς: Ο Αλαφούζος φταίει | Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο" | Αλαφούζος: Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης | "Πολεμικό" το Δ.Σ. της Λίγκας

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ