ΟΦΗ

Μαχλάς: ''Εμείς ξεσηκώνουμε τον κόσμο''

Μαχλάς: ''Εμείς ξεσηκώνουμε τον κόσμο''
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ Νίκος Μαχλάς υποστήριξε μετά το ΔΣ της Superleague ότι είχε συμφωνήσει να μην κατέβει στο Ηράκλειο ο Γιάννης Αλαφούζος. Και πως από εκεί έγινε η αρχή για να γίνει ό,τι έγινε στη Λεωφόρο.

Αμέσως μετά το επεισοδιακό διοικητικό συμβούλιο της Superleague, ο Νίκος Μαχλάς ανέφερε: ' 'Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε με τον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι απότομος και νευρικός. Έγινε ένας διαπληκτισμός, αλλά θα τα βρουν. Δεν είδα ακριβώς τι συνέβη, δεν κατάλαβα''.

Πρόσθεσε: ' 'Είχα συμφωνήσει με τον κ. Κοντονή να μην κατέβει ο κ. Αλαφούζος στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Εμείς οι ίδιοι δεν βοηθάμε την κατάσταση. Δεν είναι ωραίο αυτό που ξεκίνησε στο ματς με τον ΟΦΗ και συνεχίστηκε στη Λεωφόρο, όπου έγιναν πολύ πιο σοβαρά επεισόδια. Είναι κρίμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο''.

Όσο για το θέμα του ΟΦΗ και το θέμα της διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, ο Μαχλάς είπε: '' Είπαμε στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα. Είναι καθαρό ηθικό το ζήτημα''.

Μποροβήλος: Εγώ το διέκοψα | Στήριξη στην ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ | Μαχλάς: Ο Αλαφούζος φταίει | Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο" | Αλαφούζος: Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης | "Πολεμικό" το Δ.Σ. της Λίγκας

TAGS ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ