ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο"

Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο"
INTIME SPORTS

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι αποφασισμένοι να αφήσουν να περάσει έτσι τα όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Super League και θα καταθέσουν μηνύσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Στην κατάθεση μηνύσεων αναμένεται να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στην διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League. Ο Γιάννης Αλαφούζος μαζί με τους εκπροσώπους του τριφυλλιού, Βασίλη Κωνσταντίνου, Στράτο Σωπήλη και την κ. Μπαλωμένου έχουν μεταβεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου και θα έχουν σύσκεψη για την σύνταξη των μηνύσεων που θα καταθέσουν.

Όπως έχουν αποφασίσει στο τριφύλλι οι μηνύσεις αυτές θα είναι εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Κωνσταντίνου Καραπαπά αλλά και του ανθρώπου ο οποίος από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο χαρακτηρίστηκε ως "μπράβος" και μπήκε στο Δ.Σ. της Super League και χτύπησε τον αντιπρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ.

Στα όσα έγιναν στο Δ.Σ. υπήρχαν πολλοί παρόντες αυτόπτες μάρτυρες τους οποίους κάλλιστα θα μπορούσαν να επικαλεστούν από την πράσινη ΠΑΕ.

Από τον Παναθηναϊκό μάλιστα ζήτησαν άμεσα από την διοργανώτρια αρχή τα πρακτικά του Δ.Σ. ώστε να χρησιμοποιηθούν ως ένα επιπλέον στοιχείο στον φάκελο της μήνυσης που θα καταθέσει το τριφύλλι.

Μποροβήλος: Εγώ το διέκοψα | Στήριξη στην ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ | Μαχλάς: Ο Αλαφούζος φταίει | Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο" | Αλαφούζος: Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης | "Πολεμικό" το Δ.Σ. της Λίγκας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ