ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης, μπράβος του χτύπησε τον Κωνσταντίνου"

Αλαφούζος: "Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης, μπράβος του χτύπησε τον Κωνσταντίνου"
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Super League μίλησε για τραμπουκισμούς μέσα στην αίθουσα και κατονόμασε ως "μπράβο" του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτόν που χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

Σε απίστευτες καταγγελίες για τα όσα έγιναν μέσα στο Δ.Σ. της Super League προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος εξερχόμενος της αιθούσης και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έκανε λόγω για επιθέσεις και τραμπουκισμούς και κατονόμασε ως μπράβο του Βαγγέλη Μαρινάκη αυτόν που έδωσε γροθιά στον Βασίλη Κωνσταντίνου ενώ είπε πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού του πέταξε ένα ποτήρι νερό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε και λάθη που έχει κάνει από πλευρά του ο Παναθηναϊκός και την προσπάθεια που γίνεται να αλλαχθεί το ποδόσφαιρο και τόνισε ότι κάποιοι πρέπει να εκτεθούν για να αλλάξουν τα πράγματα.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Δεν θα ανεχθούμε συμβιβασμούς"

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Δυστυχώς οι προκλήσεις συνεχίστηκαν σήμερα μετά τη Λεωφόρο. Δεχθήκαμε επίθεση. Απίστευτα πράγματα. Ντρέπομαι και αισθάνομαι άσχημα που εκθέτω τον εαυτό μου σε τέτοιες δηλώσεις.

Ο κ. Μαρινάκης ο ίδιος μου πέταξε ένα ποτήρι νερό και μετά μπήκε ένας μπράβος μέσα σε μια ιστορία προφανώς στημένη, ο οποίος έριξε γροθιά στον κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος έπεσε πίσω και ευτυχώς τον έπιασε ο Στράτος (σ.σ. Σωπήλης). Έχει τραυματιστεί όπως βλέπετε.

Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο"

Δεν μπορώ να πιστέψω πως σε ένα διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας υπάρχει τέτοια βία. Ξέραμε ότι στο ποδόσφαιρο δρουν εγκληματικές οργανώσεις αλλά δεν ξέραμε ότι υπάρχουν μπράβοι που κάνουν επιθέσεις μέσα στο Δ.Σ. Στον Παναθηναϊκό μπορεί να έχουμε κάνει λάθη, δεν ισχυριζόμαστε ότι είμαστε άμεμπτοι, προσπαθούμε όμως να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσουμε.

Στο ΣΚΑΪ δύο φορές πέταξαν χειροβομβίδες, οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν να κάψουν το λογιστήριο σε άλλη επίθεση. Σήμερα είχαμε αυτό. Κάποια ΜΜΕ γράφουν κάποια άλλα τίποτα».

Χαμός στη Λεωφόρο!

Σε ερώτηση για το πως θα αντιδράσει ο Παναθηναϊκός απάντησε:

«Ζούμε σε μια πολιτεία που έχει νόμους. Υπάρχει δικαιοσύνη και αστυνομία. Φορείς που έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τις καταστάσεις. Η δικαιοσύνη δεν ανήκει ούτε σε οπλισμένους μπράβους ούτε σε τίποτα άλλο».

Μποροβήλος: Εγώ το διέκοψα | Στήριξη στην ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ | Μαχλάς: Ο Αλαφούζος φταίει | Μηνύσεις σε Μαρινάκη, Καραπαπά και "μπράβο" | Αλαφούζος: Μου πέταξε νερό ο Μαρινάκης | "Πολεμικό" το Δ.Σ. της Λίγκας

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ