ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Περισσότερες ευκαιρίες στην Έβερτον"

Μιραλάς: "Περισσότερες ευκαιρίες στην Έβερτον"
Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε για το ενδιαφέρον των Έβερτον και Άρσεναλ, χρίζοντας ουσιαστικά φαβορί την πρώτη. Την Πέμπτη τελειώνει το θέμα αναφέρουν οι Άγγλοι.

Η Πέμπτη έφτασε κι αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, τότε ο Κέβιν Μιραλάς θα γίνει "ζαχαρωτό" κι επίσημα.

Βέβαια καλό είναι να κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και την Άρσεναλ, ειδικά τώρα που πούλησε τον Φαν Πέρσι και στα ταμεία υπάρχει μετρητό.

Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε μετά το φιλικό του Βελγίου με την Ολλανδία (4-2) για το θέμα της μεταγραφής του και η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με τα όσα είπε, η Έβερτον είναι το φαβορί:

Σε ερώτηση για το αν ήξερε πως ο Μόγιες (προπονητής της Έβερτον) ήταν στο γήπεδο, απάντησε: " Αλήθεια; Δεν το είχα πληροφορηθεί", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Δεν μπορώ να πω κάτι όμως. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται (μαζί με τις Άρσεναλ, Έβερτον), το πλεονέκτημα όμως της Έβερτον είναι πως θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να παίξεις βασικός", και κατέληξε:

"Παίζοντας δίπλα στον Φελαϊνί θα είναι ωραίο, όμως όλα τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου".

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Βέλγιο νίκησε με 4-2 την Ολλανδία σε φιλικό ματς, με τον Μιραλάς να ξεκινά βασικός και στη συνέχεια να γίνεται αλλαγή. Η βαθμολογία του άσου του Ολυμπιακού ήταν χαμηλή στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τελειώνει την Πέμπτη

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο Μιραλάς θα εξετασθεί από ανθρώπους της Έβερτον την Πέμπτη και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τα ζαχαρωτά.

Από την πλευρά τους στον Ολυμπιακό δεν έχουν διαψεύσει, αλλά ούτε επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Εσείς διαβάστε: Ντεμπούτο με γκολ ο Γκρέκο, Αβραάμ Παπαδόπουλος από το 2013, "Ο Τοροσίδης λέει όχι στον Ολυμπιακό για χάρη της Ρόμα", Ανεβάζουν στροφές Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Φουστέρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ