ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντεμπούτο με γκολ ο Γκρέκο

Ντεμπούτο με γκολ ο Γκρέκο
INTIME SPORTS

Φιλική νίκη με 4-0 επί της ομάδας Νέων πέτυχε ο Ολυμπιακό. Ντεμπούτο για Μασάδο και Γκρέκο με τον Ιταλό να χρίζεται και σκόρερ. Ιμπαγάσα, Ντιόγκο και Τζεμπούρ τα άλλα τρία τέρματα

Μια πολύ καλή ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" από τις προπονήσεις είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το βράδυ της Τετάρτης (15/8), καθώς αντιμετώπισαν σε φιλικό ματς την ομάδα Νέων του συλλόγου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρουσιάστηκε με όρεξη για μπάλα και επικράτησε εύκολα με 4-0 με τους Μασάδο και Γκρέκο να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους.

Μάλιστα ο Ιταλός μέσος χρίστηκε και σκόρερ, ενώ τα υπόλοιπα τρία πέτυχαν οι Ιμπαγάσα, Ντιόγκο και Τζεμπούρ. Πρώτη εμφάνιση σε φιλικό φέτος και του Φουστέρ.

Ο Ιμπαγάσα άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Γκρέκο με πλασέ στην κίνηση έπειτα από πάσα του Τζεμπούρ έκανε το 2-0.

Ο Ντιόγκο με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σκόραρε το τρίτο γκολ για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ενώ ο Τζεμπούρ, έπειτα από "σερβίρισμα" του Αμπντούν, διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Η πρώτη ομάδα παρατάχθηκε στο γήπεδο με τους Χουτεσιώτη στο τέρμα, τους Καραγκούνη, Μανωλά, Παπάζογλου και Ζαραδούκα στην άμυνα, τους Μοδέστο, Ιμπαγάσα και Τάτο στα χαφ, ακραίους τους Φετφατζίδη (αριστερά) και Μασάδο (δεξιά) και στην κορυφή τον Πάντελιτς.

Ως αλλαγές στο παιχνίδι πέρασαν και οι Γκρέκο, Φουστέρ, Αμπντοιύν, Φέισα, Τζεμπούρ και Ντιόγκο.

Οι Νέοι του Ολυμπιακού παρατάχθηκαν με τους Βλάχο, Λεάντρο, Ρουγκάλα, Βούρο, Σωτηράκο, Σούκια, Εμ. Σιόπη, Λύρα, Ρίκσπουν, Παιδάκη και Ιωαννίδη.

Ως αλλαγή αγωνίστηκαν και οι Δημακάκος, Μπαντούνας, Παπασάββας, Μαργαρίτης, Βουτσιώτης, Δημ. Σιόπης, Καρκασίνας και Βέργος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ