ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Πέμπτη έρχεται ο Κοντρέρας

Την Πέμπτη έρχεται ο Κοντρέρας
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη, και όχι την Τετάρτη όπως αρχικά αναμενόταν, θα φτάσει στην Ελλάδα ο Πάμπλο Κοντρέρας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο και είναι καθοδόν για Ελλάδα με σκοπό την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από την Κόλο Κόλο στον Ολυμπιακό, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άφιξή του στη χώρα μας θα γίνει τελικά Πέμπτη και όχι Τετάρτη.

Αιτία για την καθυστέρηση είναι το πολύωρο ταξίδι και (κυρίως) τα 2 stop over που είχε ο παίκτης (ενδιάμεσοι σταθμοί), με τον Χιλιανό άσο να αναγκάζεται να μπει σε αυτή τη διαδικασία από τη στιγμή που δεν υπάρχει απευθείας πτήση για να τον φέρει στην Αθήνα.

Φυσικά, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν έχουν την παραμικρή ανησυχία με αφορμή αυτή την καθυστέρηση, καθώς έχει επέλθει οριστική συμφωνία τόσο με την Κόλο Κόλο όσο και με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι να πατήσει ελληνικό έδαφος την Πέμπτη, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους".

Διαβάστε επίσης για την πρόταση που είναι έτοιμη να κάνει η Έβερτον και να αποκτήσει τον Κέβιν Μιραλάς αλλά και για την προπόνηση του Ολυμπιακού το πρωί της Τετάρτης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ