ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς

Κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς
Μιραλάς

Μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Έβερτον βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Την Πέμπτη στο Νησί ο Βέλγος άσος.

Το όνομα του Κέβιν Μιραλάς μας απασχολεί όλο το καλοκαίρι με διάφορα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ. Κι αν η πόρτα της Άρσεναλ έκλεισε, μετά την απόκτηση των Ποντόλσκι, Ζιρού, αυτή της Έβερτον φαίνεται πως είναι ορθάνοικτη.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ τα ζαχαρωτά όχι μόνον ενδιαφέρονται για τον 25χρονο άσο, αλλά ζήτησαν να μεταβεί στην Αγγλία την Πέμπτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. Σύμφωνα με την Dailymail και άλλα ΜΜΕ, η Έβερτον θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 14 εκ. ευρώ από την πώληση του Ρόντγουελ στην Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, μιας και η Έβερτον ποτέ δεν ήταν large στα οικονομικά, για την ενίσχυση της ομάδας, που θα γίνει στη μεσαία γραμμή, για να καλυφθεί το κενό του 21χρονου άσου και φυσικά στην επίθεση.

Έδώ έρχεται το όνομα του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι ο εκλεκτός του Ντέιβιντ Μόγιες για την επίθεση. Η Έβερτον έχει σκοπό να ξοδέψει, αν όχι τη ρήτρα (8εκ. ευρώ), ένα σεβαστό ποσό για τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα την Πέμπτη ο παίκτης, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, τα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Η στάση του Ολυμπιακού σε αυτό το θέμα είναι γνωστή: "Με τα κατάλληλα χρήματα, δεν κλείνουμε την πόρτα σε κανέναν", πόσο μάλιστα όταν πρόκειται για ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Εσείς διαβάστε: Κοντρέρας: "Υπερίσχυσε το... Champions League", Την Τρίτη η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, Πρεμιέρα με γκολ για Μασάδο στου Ρέντη, Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Κοντρέρας, Όλη η αλήθεια για το ναυάγιο με Κανού, κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ