ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Κοντρέρας

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ MOTIONTEAM

Τον δρόμο για την Ελλάδα πήρε ο Πάμπλο Κοντρέρας που ξεκινά στις 20:00 από την Χιλή και αναμένεται την Τετάρτη στην χώρα μας για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Διαβάστε το ρεπορτάζ...

Το σήριαλ Πάμπλο Κοντρέρας - Ολυμπιακός μπορεί να είχε πολλές διακυμάνσεις, όμως δεν κράτησε πολύ και πάνω απ' όλα είχε αίσιο τέλος, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε με συντονισμένες κινήσεις να κάμψει την αντίσταση της Κόλο Κόλο και από τις αρνητικές χθεσινές δηλώσεις (που βέβαια διέψευσε ο μάνατζέρ του) φτάσαμε στον γάμο!

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής Χιλής, συμφώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Όλοφ Μέλμπεργκ, αφήνοντας την πατρίδα του και την Κόλο Κόλο.

Αυτή την ώρα μάλιστα (20:00 ώρα Ελλάδας), ο 34χρονος σέντερ μπακ μπήκε στο αεροπλάνο και πήρε το δρόμο προς την Ελλάδα, προκειμένου να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, να υποβληθεί σε εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά, να υπογράψει συμβόλαιο!

Η διοίκηση των Νταμπλούχων Ελλάδας δεν ήθελε να καθυστερήσει άλλο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και γι' αυτό το λόγο κινήθηκε γρήγορα και έκανε δικό της τον Κοντρέρας. Έναν έμπειρο σέντερ μπακ, με σπουδαία καριέρα και γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ