ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Εμείς μιλάμε με Κοντρέρας"

"Εμείς μιλάμε με Κοντρέρας"
INTIME SPORTS

Ο μάνατζερ του Πάμπλο Κοντρέρας διέψευσε δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Χιλιανός πως θέλει να μείνει στην Κόλο Κόλο και στον Ολυμπιακό υποστηρίζουν πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Διαβάστε το story.

Διαστάσεις λατινοαμερικάνικου σίριαλ έχει αρχίσει να παίρνει το θέμα αναφορικά με την απόκτησή ή μη του Πάμπλο Κοντρέρας από τον Ολυμπιακό.

Και αυτό γιατί από εκεί που ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ εμφανιζόταν ως ο επικρατέστερος υποψήφιος για τη θέση του σέντερ μπακ έχοντας αποκτήσει προβάδισμα έναντι του Σκιλασί, το απόγευμα φέρεται να δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του ότι θέλει να παραμείνει στην Κόλο Κόλο.

Για να έρθει όμως λίγη ώρα αργότερα ο μάνατζέρ του να διαψεύσει πως ο Κοντρέρας έκλεισε την πόρτα στον Ολυμπιακό με δηλώσεις του και τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας να βγάζουν προς τα έξω ότι συνεχίζουν κανονικά τις επαφές τους με τους Χιλιανούς προκειμένου να φέρουν τον παίκτη στον Πειραιά.

Η αρνητική τροπή και η επίσημη θέση του Ολυμπιακού

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Εκεί που ο Ολυμπιακός φαινόταν να είναι κοντά στο να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Κοντρέρας, τα πράγματα γύρισαν... τούμπα το απόγευμα, με ΜΜΕ της Χιλής να δημοσιεύουν δηλώσεις του παίκτη στις οποίες φέρεται να ξεκαθαρίζει πως θα παραμείνει "πιστός" στην Κόλο Κόλο.

" Είναι πολύ ευχάριστό και τιμητικό πως με επέλεξε η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας αλλά... θέλω να βοηθήσω το σύλλογο να ξεπεράσει τη δύσκολη περίοδο την οποία περνάει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε "παγωμάρα" στον κόσμο της ομάδα με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια για την έλευση ενός ικανού κεντρικού αμυντικού στενεύουν επικίνδυνα, ωστόσο το όνομα του Κοντρέρας καλό θα ήταν να μη διαγραφεί ακόμα από τη λίστα των υποψηφίων...

Και αυτό γιατί ο μάνατζερ του Χιλιανού στόπερ υποστήριξε πως ο παίκτης δήλωσε απλά "Ειμαι καλα στην Κολο Κολο και με τιμαει η προταση του Ολυμπιακου", χωρίς να προσθέσει τίποτα παραπάνω...

Από την πλευρά τους δε οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζουν πως ο Πάμπλο Κοντρέρας συνεχίζει να αποτελεί τον πρώτο στόχο.

"Δεν μας απασχολεί τι γράφτηκε στα σάιτ. Εμείς συνεχίζουμε τις διαπραγματευσεις με Κόλο Κόλο για Κοντρέρας", λένε στον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως υπάρχει πάντα στα υπόψιν και ο Σεμπαστιάν Σκιλασί...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ