ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρεμιέρα με γκολ για Μασάδο στου Ρέντη

Πρεμιέρα με γκολ για Μασάδο στου Ρέντη
INTIME SPORTS

Την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του Ολυμπιακού έκανε ο Πάουλο Μασάδο, βγάζοντας κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας, ενώ σκόραρε κιόλας. Επέστρεψαν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γκρέκο.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, ο Πάουλο Μασάδο, δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Ο Πορτογάλος μέσος έδειξε στην πράξη πως του... αρέσουν τα ερυθρόλευκα, αφού απέρριψε άλλες προτάσεις που είχε δεχτεί και προτίμησε να κλείσει στους Πειραιώτες.

Την Τρίτη (14/8) μάλιστα, ο πρώην μέσος της Τουλούζ, φόρεσε την φόρμα των Νταμπλούχων Ελλάδας και έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του. Ο Μασάδο έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, ενώ πέτυχε το πρώτο του γκολ κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού της προπόνησης.

Μαζί του ήταν οι Ντιόγκο, Τζεμπούρ, Αμπντούν, Μοδέστο, Φουστέρ, Γκρέκο, Φέισα, Τάτος, Παπάζογλου, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Ζαραδούκας, Καραγκούνης, Μανωλάς και Ιμπαγάσα, οι οποίοι γυμνάστηκαν για περίπου μια ώρα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το φιλικό με την Νάπολι. Στα ευχάριστα κρατάμε πως οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ και Γκρέκο είναι στη διάθεση του Ζαρντίμ.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Κάρολ, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μιραλάς, Μήτρογλου, Σιόβας, Μανιάτης, ενώ ο Χοσέ Χολέμπας έκανε θεραπεία.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ το νέο ραντεβού για τους Πειραιώτες είναι στις 08:30 το πρωί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ