ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζουν στροφές Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Φουστέρ

Ανεβάζουν στροφές Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Φουστέρ
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού για το πρωί της 15ης Αυγούστου, με τους Ιμπαγάσα, Γκρέκο, Φουστέρ να ανεβάζουν στροφές. Φιλικό με την ομάδα Νέων το απόγευμα.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν χαρίστηκε στους παίκτες του τον δεκαπενταύγουστο και η προπόνηση έγινε κανονικά, καθώς θέλει να εκμεταλλευτεί όλες τις μέρες μέχρι να αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες.

Στην προπόνηση της Τετάρτης λοιπόν ο Πορτογάλος τεχνικός είδε τους Ιμπαγάσα, Γκρέκο και Φουστέρ να ανεβάζουν ρυθμό, οπότε δεν αποκλείεται να τους δούμε στο φιλικό με την Νάπολι την ερχόμενη Κυριακή (19/8).

Οι τρεις άσοι ακολουθούν το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, αλλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, έτσι ώστε να μην επιβαρύνουν το σώμα τους.

Θεραπεία έκανε ο Χολέμπας, ο οποίος πολύ σύντομα θα είναι ξανά έτοιμος να μπει σε δράση, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το απόγευμα είναι προγραμματισμένο φιλικό ματς στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με τη ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Εσείς διαβάστε: Κοντρέρας: "Υπερίσχυσε το... Champions League", Την Τρίτη η νέα εμφάνιση του Ολυμπιακού, Πρεμιέρα με γκολ για Μασάδο στου Ρέντη, Την Τετάρτη στην Ελλάδα ο Κοντρέρας, Όλη η αλήθεια για το ναυάγιο με Κανού, κοντά στην Έβερτον ο Μιραλάς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ