ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αβραάμ Παπαδόπουλος από το 2013

Αβραάμ Παπαδόπουλος από το 2013
INTIME SPORTS

Με την έλευση του νέου χρόνου θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως αναφέρουν οι γιατροί του Ολυμπιακού.

Τον Ιούνιο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος υπέστη ρήξη χιαστών φορώντας τη φανέλα της Εθνικής ομάδας στο Euro 2012.

Έκτοτε ο 28χρονος στόπερ βρίσκεται καθημερινά στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες των γιατρών, των γυμναστών και των φυσιοθεραπευτών προκειμένου να γυρίσει δυνατός στα γήπεδα.

Κάποιες αισιόδοξες εκτιμήσεις που ήθελαν τον Αβραάμ να επιστρέφει τον Νοέμβρη στους αγωνιστικούς χώρους δεν έχουν βάση, καθώς σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιεστεί ο παίκτης να μπει στο γήπεδο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των ερυθρολεύκων, ο Παπαδόπουλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού μετά τα Χριστούγεννα. Δηλαδή με την έλευση του νέου χρόνου και στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Και αυτό διότι πρέπει το μόσχευμα στο γόνατο του παίκτη να έχει "δέσει" 100% αλλά και να έχει επανέλθει επίσης στο 100% η μυική μάζα στο πόδι του 28χρονου στόπερ.

Πάντως ο Παπαδόπουλος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της αποκατάστασης, βρίσκεται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα τη συγκεκριμένη εποχή, με το πόδι του να αντιδρά ομαλά.

Ο Αβραάμ πρόκειται να επισκεφθεί ξανά τον Δρ. Ούρλιχ Μπόνις που του έκανε την επέμβαση προκειμένου ο Γερμανός ορθοπεδικός χειρούργος, ο οποίος ειδικεύεται σε αυτούς τους τραυματισμούς, να διαπιστώσει εάν εξελίσσεται σωστά η αποθεραπεία του ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει προγραμματίσει να στείλει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό σε ειδικό, υπερσύγχρονο, κέντρο αποκατάστασης στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη!

Εκεί θα ακολουθήσει ειδικά προγράμματα, υπό τις οδηγίες κορυφαίων ορθοπεδικών και φυσιοθεραπευτών, πράγμα που θα συμβεί προς το τέλος της θεραπείας του Αβραάμ (όπως δλδ συνέβη με τον Ζαραδούκα που πήγε στο Μονακό) και λίγο πριν ο παίκτης επιστρέψει στην ενεργό δράση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ