ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Γκάζια" από Μίτσελ στο ημίχρονο

"Γκάζια" από Μίτσελ στο ημίχρονο
Μίτσελ Φουστέρ INTIME SPORTS

Εκνευρισμένος με την εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΣ ήταν ο Μίτσελ που προσπάθησε να αφυπνίσει τους παίκτες του στην ανάπαυλα του αγώνα.

Μόνο τυχαία δεν ήταν τα όσα είπε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τη νίκη-πρόκριση με 2-0 επί τους ΠΑΣ Γιάννινα, όπου έβαλε... άγριο χέρι στους παίκτες του.

Νωρίτερα, στο ημίχρονο, ο Ισπανός είχε μιλήσει έντονα στους ποδοσφαιριστές του με σκοπό να τους αφυπνίσει, καθώς το παιχνίδι παρέμενε στο ρευστό 0-0 και οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι.

"Τι είναι αυτά που κάνετε; Τι παιχνίδι είναι αυτό; Δεν μπορώ να σας βλέπω να επαναπαύεστε. Δεν το δέχομαι", είπε αρχικά ο τεχνικός των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

"Πρέπει να αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος. Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω", τόνισε. Οι ερυθρόλευκοι πάτησαν γκάζι μετά το 60ο λεπτό και μάλιστα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 63' με τον Μανιάτη, γεγονός που έριξε και πάλι το ρυθμό του αγώνα μιας και όλα είχαν κριθεί.

Διαβάστε επίσης: Ρουίς ή μήπως Λέτο για τον Ολυμπιακό;, Κάρολ: "Θέλω να τελειώνει η υπόθεση της ανανέωσης", Μίτσελ: "Δεν μας αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού", Θεοδωρίδης: "Τα ίδια έκαναν και στον Αμπντούν...", Πάντος: "Σήμερα έφυγε η μοναξιά...".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ