ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Δεν μας αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού"

Μίτσελ: "Δεν μας αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού"
INTIME SPORTS

Παρά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του λέγοντας πως δεν αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στον σύλλογο

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά ο Μίτσελ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου τόνισε μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του ήταν υπερβολικά αργοί και καθόλου συγκεντρωμένοι, κάτι που δεν αρμόζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίτσελ:

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες που έπαιξαν και οι οποίοι δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής: " Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιστήκαμε. Ήμασταν υπερβολικά αργοί και καθόλου συγκεντρωμένοι. Δεν αρμόζει για μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός αυτός ο τρόπος παιχνιδιού.

Τέσσερις-πέντε παίκτες πήγαν καλά, αλλά μένει ακόμα πολύς δρόμος για να αλλάξει αυτή η νοοτροπία στην ομάδα. Είμαι εναντίον του συμβιβασμού. Δεν γίνεται η ομάδα να παίζει επαναπαυμένη. Δεν είναι τρόπος αυτός παιχνιδιού, που αρμόζει στην ομάδα και το γήπεδό μας".

Για το ότι οι αντίπαλοι αμύνονται μαζικά κόντρα στον Ολυμπιακό: " Ναι, αυτό ισχύει, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει πιο καλές άμυνες από αυτή του ΠΑΣ. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερη επιθετικότητα και ένταση.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Είναι άλλο πράγμα να έχεις υπομονή στο παιχνίδι σου. Εμείς απλώς καθίσαμε, δεν ήμασταν κινητικοί, και καθόλου καλά οργανωμένοι".

Για το αν θα κάνει αλλαγές στους δύο ημιτελικούς με τον Πανθρακικό: " Να παίξουμε πολύ καλύτερα από ο,τι απόψε, αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα για μας. Πρέπει να περάσουμε ακόμα δύο παιχνίδια, αν θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας πως πριν από τους δύο αυτούς αγώνες, θα παίξουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι γιατί σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ