ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ρουίς ή μήπως Λέτο για τον Ολυμπιακό;

Ρουίς ή μήπως Λέτο για τον Ολυμπιακό;
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο ήταν ο εκλεκτός καλεσμένος στο ματς Ολυμπιακός - ΠΑΣ. Πρόκειται για τον μάνατζερ του Άλαν Ρουίς και του... Σεμπαστιάν Λέτο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ...

Μπορεί στο "Καραϊσκάκης", στον αγώνα κυπέλλου με τα Γιάννινα, να μη πήγαν πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού, στις εξέδρες όμως βρισκόταν ένας εκλεκτός καλεσμένος, ο Φερνάντο Κοσεντίνο.

Για όσους δεν τον γνωρίζετε, πρόκειται για Αργεντινό μάνατζερ, με σπουδαίους πελάτες που είναι υποψήφιοι για τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη και του Κώστα Καραπαπά για τις αποδοκιμασίες στον Μασάντο , την ανασκόπηση του Ολυμπιακός - ΠΑΣ 2-0 και τον θυμωμένο Μίτσελ .

Πρώτον απ όλους έχει στο πελατολόγιο του, τον Άλαν Ρουίς, τον "νέο Ντι Μαρία", με τον οποίο είχε συμφωνήσει το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός. Διακρίνεται για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητα, το καλό αριστερό του πόδι και παίζει και "δεκάρι".

Τότε ο Ολυμπιακός είχε συμφωνήσει για την απόκτηση του, πληρώνοντας 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του. Το μπέρδεμα όμως που υπήρχε με τον σύλλογο και τον μάνατζερ του, δεν επέτρεψαν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Ο παίκτης είχε προταθεί τον Ιανουάριο και στον ΠΑΟΚ, αλλά ο πρόεδρος της Σαν Λορένσο ζήτησε 10 εκατομμύρια για τον 20χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή και δεν προχώρησε η υπόθεση.

Πελάτης του Κοσεντίνο , όμως είναι και ο Σεμπαστιάν Λέτο, ο Αργεντινός που από τον Ολυμπιακό πήγε στον Παναθηναϊκό, έγινε persona non grata στον Πειραιά και τώρα δεν έχει ομάδα. Δύσκολα να τον αποδεχθεί πλέον ο κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.

Ίσως βέβαια ο Κοσεντίνο, πρότεινε άλλους Αργεντινούς ποδοσφαιριστές και μετά το χθεσινό ραντεβού με διοικούντες του Ολυμπιακού, θα υπάρξει και νέο, αφού ο Νοτιομαερικανός μάνατζερ θα φύγει από την Ελλάδα στο τέλος της εβδομάδας

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ