ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάρολ: "Θέλω να τελειώνει η υπόθεση της ανανέωσης"

Κάρολ: "Θέλω να τελειώνει η υπόθεση της ανανέωσης"
INTIME SPORTS

Ο Ρόι Κάρολ επανέλαβε την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να τελειώσει το συντομότερο η συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ δικαιολόγησε τις αποδοκιμασίες του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόι Κάρολ:

"Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό και το έχω πει από τα Χριστούγεννα. Θέλω να τελειώσει το θέμα πριν τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα".

Για τις αποδοκιμασίες: "Ο κόσμος έχει δίκιο με τις αποδοκιμασίες. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να χαλαρώνει σ' ένα ματς για τους "8" του Κυπέλλου. Έχουμε νέο προπονητή και όλοι θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω για να δούμε ποιος αξίζει και ποιος όχι. Δεν είναι κίνητρο τα ματς μόνο για τον προπονητή αλλά και για εμάς".

Για τα ντέρμπι που έρχονται: "Τα ντέρμπι είναι σημαντικά, αλλά είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει είτε παίζουμε με την Κέρκυρα, είτε με τον Παναθηναϊκό να κερδίζουμε".

Γιάννης Μανιάτης: "Σίγουρα ο δεύτερος στόχος ο φετινός είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να μας μάθει και να μάθουμε και εμείς τι ζητάει μέσα στο παιχνίδι του και να το βγάλουμε εμείς, είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε την δουλειά του.

Πιστεύω ότι με τη νέα χρονιά θα δείξει η ομάδα αυτό που θέλει ο προπονητής. Βέβαια, εμείς θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε να βγάζουμε αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε και εμείς για να το ευχαριστηθούμε εμείς πρώτα και μετά να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος.

Τώρα από εκεί και πέρα, εντάξει για το Κύπελλο, είμαστε μέσα στον στόχο και θα προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ