ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρέσει σε Μπέντο ο Ματέους Περέιρα

Αρέσει σε Μπέντο ο Ματέους Περέιρα

Για τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί προτεραιότητα η απόκτηση εξτρέμ, όμως η περίπτωση του Ματέους Περέιρα δεν αφήνει αδιάφορο τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Ματέους Περέιρα άναψε... φωτιές με την ανάρτηση του στο twitter το βράδυ της Τετάρτης, την οποία και εξαφάνισε λίγα λεπτά αργότερα. Είναι όμως μια περίπτωση παίκτη, τις προοπτικές του οποίου γνωρίζει καλά και εκτιμά ο Πάουλο Μπέντο.

Ο 21χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έγραψε στον λογαριασμό του ότι πρόκειται να υπογράψει στον Ολυμπιακό, ακολούθως το διέγραψε, τη στιγμή που Πορτογάλοι δημοσιογράφοι επιβεβαίωναν το περιεχόμενο της ανάρτησης - που κατέβηκε, αντιθέτως με το στενό περιβάλλον του παίκτη που διέψευδε την πιθανότητα ερχομού του στην Ελλάδα - ακόμη και το γεγονός ότι πράγματι ο Ματέους Περέιρα είχε tweetάρει με το εν λόγω περιεχόμενο...

Από την πλευρά των "ερυθρολεύκων" δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση στο συγκεκριμένο θέμα, τουλάχιστον σε επίσημο επίπεδο. Ωστόσο ο Ματέους Περέιρα είναι ένας ποδοσφαιριστής που συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία δεν αφήνουν ασυγκίνητα τον Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δείξει ότι αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς, εξελίξιμους παίκτες. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν και μάλιστα στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας - ομάδα από τα τμήματα υποδομής της οποίας προέρχεται ο Ματέους Περέιρα - το κάνει και τώρα στον Ολυμπιακό με τους Μανθάτη, Ρέτσο, Ανδρούτσο και Νικολάου.

Γνωρίζει την περίπτωση του 21χρονου εξτρέμ ο Μπέντο, όπως και την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας από την στιγμή που ο Ζόρζε Ζεζούς δεν δείχνει διατεθειμένος να του δώσει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Τελεί υπό παραχώρηση ο αριστεροπόδαρος Βραζιλιάνος, δεν αφήνει αδιάφορο τον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού και κάτω από αυτό το πρίσμα, η συγκεκριμένη υπόθεση δεν αποκλείεται να αποτελέσει πεδίο ενδιαφέροντος για τους "ερυθρόλευκους".

Για την ώρα η απόκτηση ενός εξτρέμ δεν είναι προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, όμως από τη στιγμή που βρισκόμαστε εν μέσω της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και δεν αποκλείονται επιπλέον ανακατατάξεις στο ρόστερ, το όνομα του Ματέους Περέιρα είναι πιθανό να βρεθεί στο μονοπάτι των Πειραιωτών μέχρι το τέλος του Γενάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπέντο: "Πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών"
Κούγιας: "Ο Ολυμπιακός θα πουλούσε πάνω από 10 εκατ. ευρώ τον Ροντρίγκες και τον Μακ"
Φουλάρουν στην Χαλ για Ελαμπντελαουί
Θεοδωρίδης: "Δεν έχουν δικαίωμα οι άμπαλοι να μιλάνε για τον Φορτούνη"
"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
Έτσι πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός
To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού
Έβαλε... φωτιές ο Ματέους Περέιρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ