ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θεοδωρίδης: "Δεν έχουν δικαίωμα οι άμπαλοι να μιλάνε για τον Φορτούνη"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε κατά την βράβευση του Κώστα Φορτούνη για το καλύτερο γκολ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τόνισε πως ο Τρικαλινός ξέρει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και τον κρίνουν... άμπαλοι.

Για μια ακόμη φορά ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο κατά την διάρκεια της βράβευσης του Κώστα Φορτούνη για το καλύτερο γκολ της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League, αυτό που πέτυχε εναντίον του Αστέρα στο Φάληρο. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ξέρει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και δεν έχουν δικαίωμα να τον κρίνουν... άμπαλοι.

"Ο Κωστάκης είναι παιδί μου. Ξέρω και τους γονείς του. Είναι δύο καταπληκτικοί άνθρωποι και ο πατέρας του και η μητέρα του. Και τον ξέρω από μικρό όταν είχε πρωτοέρθει στον Ολυμπιακό. Μετά έγινε ο μέγας Κώστας. Ακούω τον τελευταίο καιρό διάφορους δημοσιογράφους και ασχολούνται με τον Κώστα. Αν έπαιξε καλά ή δεν έπαιξε καλά. Κάτι τέτοια.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα αυτοί γιατί είναι «άμπαλοι» οι περισσότεροι να συζητάνε για τον Κώστα, τον μόνο Έλληνα παίκτη που ξέρει όχι μπάλα, αλλά την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Τον θεωρώ το καλύτερο δεκάρι μετά τον Καραπιάλη. Είναι το καλύτερο δεκάρι μακράν από όλους και ο πιο σημαντικός παίκτης που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή με πολύ μεγάλες διεθνείς προδιαγραφές", είπε αρχικά ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Ο Κώστας θα συνεχίσει έτσι στον Ολυμπιακό και θα γίνει ακόμα καλύτερος γιατί είναι πάρα πολύ φιλότιμο παιδί. Και θα δουν στον δεύτερο γύρο έναν καταπληκτικό Κώστα. Να έρχονται στο γήπεδο να τον θαυμάζουν. Όσοι από τα παπαγαλάκια δεν τους αρέσει να μην έρχονται καθόλου στο γήπεδο.

Εγώ τους αγνοώ αυτούς γιατί τους ακούω συνέχεια που προσπαθούν να πουν κάτι αηδίες, ποιοι οι «άμπαλοι». Του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Του εύχομαι να γίνεται καλύτερος γιατί δεν τον θέλω ποτέ στάσιμο. Έχει τις δυνατότητες. Όλοι θα είμαστε δίπλα του. Θέλω τον κόσμο να τον αποθεώνει κάθε Κυριακή".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
Έτσι πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός
Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ
Ο Φορτούνης παρέλαβε το βραβείο για το best goal της 1ης αγωνιστικής
Στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ!
To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού
Έβαλε... φωτιές ο Ματέους Περέιρα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ