ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλάρουν στην Χαλ για Ελαμπντελαουί

Φουλάρουν στην Χαλ για Ελαμπντελαουί
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από την Αγγλία, η Χαλ εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί από τον Ολυμπιακό, παίκτη που αποτελεί διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα.

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Χαλ βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για το Νορβηγό διεθνή μπακ είναι πολύ σοβαρό.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr από την Αγγλία θέλουν την Χαλ να εντείνει τις προσπάθειες της για την απόκτηση του Ελαμπντελαουί, τη στιγμή που ο 25χρονος full back αποτελεί διακαή πόθο του Μάρκο Σίλβα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πεπεισμένος για τις ικανότητες του Νορβηγού αμυντικού, έχοντας φυσικά ξεκάθαρη εικόνα από την κοινή θητεία τους στον Ολυμπιακό, όντας αισιόδοξος ότι ο παίκτης μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες ενός πρωταθλήματος όπως η Super League.

Στο Λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλά το ενδιαφέρον της Χαλ για τον Ομάρ, κάτι άλλωστε που διαβάσατε στο Sport24.gr το πρωί της Πέμπτης (12/1), κάτι που ενισχύεται και από το γεγονός του τετ-α-τετ που είχε ο Γιάννης Βρέντζος με τον Νορβηγό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Σίλβα που ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της Χαλ, είδε τον Ελμοχαμαντί -βασικός δεξιός μπακ χαφ στο 3-5-2 που χρησιμοποιούσε ο Μάικλ Φίλαν, πρώην τεχνικός της ομάδας- να φεύγει για το Κόπα Άφρικα, ενώ ο Μόουζες Οντουμπάγιο είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας καθαρό εξτρέμ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν επιθυμεί την ενίσχυση της ομάδας του στη συγκεκριμένη θέση και η επιλογή του είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Λογικό να πηγαίνει σε έναν παίκτη που ξέρει και εμπιστεύεται, ενώ φυσικά και ο Νορβηγός γνωρίζει καλά τον τρόπο δουλειάς και τα "θέλω" του Σίλβα.

Οι "τίγρεις" τις τελευταίες ώρες φουλάρουν για την απόκτηση του Ελαμπντελαουί και αν ευδοκιμήσουν οι επαφές με τους "ερυθρόλευκους", τότε το πιθανότερο σενάριο θέλει τον παίκτη να πηγαίνει δανεικός στην Αγγλία έως το τέλος της σεζόν μαζί με μια ρήτρα αγοράς, εφόσον η Χαλ θελήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ μετά το πέρας της εξάμηνης συμφωνίας με τον Ολυμπιακό.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
Θεοδωρίδης: "Δεν έχουν δικαίωμα οι άμπαλοι να μιλάνε για τον Φορτούνη"
Έτσι πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός
Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ
To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ