ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού

To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού

Θα έχουν και συνέχεια οι αποχωρήσεις από το λιμάνι; Γιατί στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Ελαμπντελαουί ετοιμάζει βαλίτσες για να φύγει από τον Πειραιά; Ποια η ξεκάθαρη θέση του Μπέντο για τον Ανσαριφάρντ; Οι απαντήσεις στο Sport24.gr...

Μόλις χθες (11/1) υπήρχε ρεπορτάζ στο Sport24.gr για τον Σισοκό και ότι πιθανότατα ο Γάλλος θα αποτελέσει και την τελευταία κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού ως προς την ενίσχυσή του. Για τον 29χρονο αριστερό μπακ της Άστον Βίλα τα δεδομένα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Υπάρχει αισιοδοξία απ' όλες τις πλευρές ότι αύριο – μεθαύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τους “χωριάτες”.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας υπήρχαν εξελίξεις. Όχι φοβερές και τρομερές, αλλά εξελίξεις υπήρχαν κυρίως ως προς τις αποχωρήσεις!

Η ΧΑΛ ΚΑΙ Ο ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ

Για τον Ελαμπντελαουί επιμένουν στην Αγγλία ότι θα καταλήξει στην Χαλ του Μάρκο Σίλβα. Ο Νορβηγός που ακόμα δεν έχει κάνει προπονήσεις με τον Ολυμπιακό, που από τις 27 Νοεμβρίου βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο και ο οποίος είναι άγνωστο πότε θα γυρίσει σε κανονικούς ρυθμούς, φαίνεται πώς είναι ψηλά στη λίστα του Σίλβα.

Από τον Ολυμπιακό δεν βγάζουν ποτέ προς τα έξω αν έχει υπάρξει κάποια πρόταση για δανεισμό του Ομάρ από την Χαλ ή από οποιονδήποτε άλλο αγγλικό σύλλογο. Η αλήθεια είναι ότι στο Νησί όμως παρατηρείται μία κινητικότητα. Και στο Νησί το λένε συνεχώς ότι θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις με τον Ελαμπντελαουί. Εξελίξεις που θα έχουν να κάνουν κυρίως με την Χαλ του Μάρκο Σίλβα!

Πλέον, έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση, όλα είναι ανοικτά. Δεν θα προκαλέσει σε κανέναν έκπληξη αν στο τέλος ο Νορβηγός αποχωρήσει από το λιμάνι με προορισμό την Premier League.

Θα πάρει όμως παίκτη ο Ολυμπιακός στη θέση του; Απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα όχι. Οι Φιγκέιρας και Ρέτσος από τα δεξιά, αλλά και οι Ντε Λα Μπέγια – Σισοκό από τα αριστερά είναι οι τέσσερις που θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Σε αυτούς προσθέστε ότι υπάρχει και ο Βούρος από τη στιγμή που ακόμα προπονείται στο Ρέντη.

Στο μεταξύ, με αφορμή την παρουσία του Βρέντζου στο Ρέντη και το τετ α τετ που είχε με τον Ομάρ, να σημειώσουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ είχε ξαναπιάσει τον Νορβηγό ξανά πριν από μερικές μέρες, με τις πληροφορίες να ανέφεραν τότε ότι τον είχε ρωτήσει για την πορεία του τραυματισμού του.

Αν πήγε τώρα και του μίλησε μπροστά σε όλους για το μέλλον του και για την Χαλ, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν μόνο οι δυο τους.

ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΣ ΦΟΡ Ο ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ

Στη Νέα Σμύρνη υπήρχε χθες έντονη φημολογία ότι τελικά ο Ανσαριφάρντ θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Ο Ιρανός επιθετικός θέλει να μείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και από τον Πανιώνιο εμφανιζόταν ως φαβορί ο Ολυμπιακός.

Πάμε να δούμε όμως την άποψη του Μπέντο. Είναι ξεκάθαρος ο Πορτογάλος. Ο Ανσαριφάρντ αν και εφόσον πιάσει... λιμάνι, θα είναι ο τρίτος επιθετικός πίσω από τους Ιντέγιε και Καρντόσο. Οπότε, αν αποκτηθεί, δεν αποκλείεται να μείνει δανεικός στον Πανιώνιο εώς το τέλος της σεζόν.

Πάντως, σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και αυτή η υπόθεση που έχει τραβήξει αρκετά. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός είχε ξεκαθαρίσει ότι “δεν υπάρχει για εμάς θέμα Ανσαριφάρντ”. Μπορεί να ήταν και παιχνίδι τακτικής. Μπορεί όντως να ξενέρωσαν στον Ολυμπιακό με τον Ιρανό και να εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Στη Νέα Σμύρνη υπήρχε ωστόσο η αίσθηση ότι ο Ανσαριφάρντ θα επιλέξει στο τέλος τους Πειραιώτες.

ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΙΝΤΕΓΙΕ

Κι επειδή είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και έχουν ατονίσει κάπως τα ρεπορτάζ για τους Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγιε, είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει κάτι να κινείται γύρω από τους δύο ποδοσφαιριστές.

Δεν λέμε ότι δεν θα προκύψει κάτι, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα. Κύκλοι μάνατζερ επιμένουν πάντως ότι για τον Μιλιβόγεβιτς θα ξανασκάσει πρόταση, όπως είχε έρθει και της Λέστερ. Και θα είναι μία πρόταση πολλών εκατομμυρίων. Μένει να φανεί αν θα πέσουν μέσα στις προβλέψεις τους.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ένας εκ των δύο, ο Ολυμπιακός θα πάρει παίκτη για να καλύψει τα κενά τους. Αυτό δεν χωράει καμία συζήτηση...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ