ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!

"Δάκτυλος" Ιμπαγάσα για Μαγιόρκα – Ζντιέλαρ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζντιέλαρ πιθανότατα θα συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν στην Μαγιόρκα και οι Ίβηρες υποστηρίζουν ότι στον ισπανικό σύλλογο έλαβαν σοβαρά υπόψη και την άποψη του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Σάσα Ζντιέλαρ βρίσκεται πολύ κοντά στο να παραχωρηθεί δανεικός στην Μαγιόρκα, ομάδα που φέτος συμμετέχει στην Segunda Division και όχι στην Primera Division.

Στον Σέρβο μέσο, που είχε προτάσεις από την Κύπρο και από την Σερβία, φέρεται να έγινε κρούση από τους νησιώτες και εξετάζει πολύ σοβαρά αυτή την προοπτική, παρά το γεγονός ότι η Μαγιόρκα αγωνίζεται στη 2η κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Ίβηρες, ο Ιμπαγάσα έχει βάλει το... χεράκι του. Ο "Κάνιο" έχει πολλούς φίλους στην Μαγιόρκα και φημολογείται ότι έπαιξε τον ρόλο του για να ασχοληθεί η ισπανική ομάδα σοβαρά με την περίπτωση του Ζντιέλαρ.

"ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΓΙΑ ΝΤΟΛΙ Η MAMELODI SUNDOWNS"

Αυτό υποστηρίζουν οι Αφρικανοί που για μια ακόμη ημέρα ασχολούνται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κίγκαν Ντόλι.

Η ιστοσελίδα " soccerladuma.co.za" αναφέρει ότι η Mamelodi Sundowns απέρριψε και δεύτερη πρόταση των "ερυθρολεύκων" για τον 23χρονο διεθνή εξτρέμ, παραπέμποντας ουσιαστικά τον Ολυμπιακό στην ρήτρα του παίκτη που αγγίζει τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Αφρικανοί βάζουν στο κόλπο της απόκτησης του Ντόλι και τη Μονπελιέ, που φέρεται να έχει κάνει μια πρόταση κοντά στην ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι πήρε τον Ανσαριφάρντ ο Ολυμπιακός

Ο 19χρονος Αλβανός που έφυγε από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο με την Ατλέτικο

Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Ανσαριφάρντ

Ο Φορτούνης παρέλαβε το βραβείο για το best goal της 1ης αγωνιστικής

To "πάρε-δώσε" του Ολυμπιακού

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ