STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 3ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 3ης αγωνιστικής
Χωριανόπουλος Πιπίνης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τι έγινε στα γήπεδα της Superleague την 3η αγωνιστική. Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του Σαββατοκύριακου.

Η Βέροια έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Στέφανος Αθανασιάδης μία μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Νίκης με 3-0.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τα τραγικά λάθη της άμυνας του ΟΦΗ και πήρε μία άνετη νίκη με 3-0. Ο Πανιώνιος από την πλευρά του νίκησε με 2-1 τον Αστέρα και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Ισοπαλίες σε Περιστέρι, Γιάννενα και Λιβαδειά, μεγάλη νίκη για την Καλλονή επί του Παναθηναϊκού. Αναλυτικά τι συνέβη στα γήπεδα της Superleague.

Βέροια - Κέρκυρα 2-1

Η Βέροια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ νίκησε με 2-1 την Κέρκυρα και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Τρομερό γκολ από τον Ντουμίτρου.

ΠΑΟΚ - Νίκη Βόλου 3-0

Αθανασιάδης, Περέιρα και Μακ συνεχίζουν να.... εκτελούν και ο Δικέφαλος "καθάρισε" με 3-0 τη Νίκη Βόλου. Σοκ με Τζαβέλλα, μένει ένα μήνα έξω.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 3-0 του ΟΦΗ στο Φάληρο και πάει με καλή ψυχολογία στο ματς της Τρίτης (16/9) με την Ατλέτικο. Στοίχισαν στον ΟΦΗ οι πολλές απουσίες.

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης 2-1

Ο Πανιώνιος για άλλη μία χρονιά στη Νέα Σμύρνη έκαμψε την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης νικώντας τον με 2-1 χάρη στα γκολ των Μητρόπουλου και Μπουμάλ. Ο Πάρα σκόραρε για τους Αρκάδες, ανώτεροι οι "κυανέρυθροι".

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0

Κακό ματς στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Λίγες φάσεις, πολλά λάθη και αργός ρυθμός με αποτέλεσμα αυτό το 0-0 να είναι λογικό αποτέλεσμα.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη 2-2

Τρελό ματς στους Ζωσιμάδες, με 4 γκολ, χαμένο πέναλτι, αποβολή και ευκαιρίες εκατέρωθεν, που βρήκε τον ΠΑΣ Γιάννινα να μένει στο ισόπαλο 2-2 με την Ξάνθη. Τρία γκολ σε επτά λεπτά στην επανάληψη!

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός - Πανθρακικός. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων.

ΑΕΛ Καλλονής - Παναθηναϊκός

Η Καλλονή επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού ο οποίος ήταν κακός πετώντας πάλι ένα ημίχρονο αλλά έχει κάθε λόγο να διαμαρτύρεται για την μη αποβολή του Χογκ στο 9' σε ανατροπή του Κλωναρίδη εκτός περιοχής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ