STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0

Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0
Κέβιν Ουμπίδες INTIME SPORTS

Κακό ματς στο Περιστέρι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Λίγες φάσεις, πολλά λάθη και αργός ρυθμός με αποτέλεσμα αυτό το 0-0 να είναι λογικό αποτέλεσμα.

Δυνατό τεστ και για τις δυο ομάδες που έχουν υψηλές βλέπεις τη φετινή περίοδο. Το μεταξύ τους παιχνίδι, ωστόσο, ήταν... σούπα. Λίγες (αν και καλές) φάσεις, πολλά φάουλ και αρκετοί παίκτες σε κακή μέρα.

Έτσι αυτό το 0-0 μάλλον είναι δίκαιο αποτέλεσμα αν και ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να είχε φύγει με τους τρεις βαθμούς, αν ο Κόρμπος δεν αστοχούσε από το ύψος του πέναλτι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Βλάσσης (Λασιθίου)

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Κοντοές (Κούρος 79'), Δημούτσος (Μπάλλας 60'), Πίτου Γκαρσία, Ουμπίδες (Τάτος 68'), Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου.

Παναιτωλικός (Χάβος): Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κούσας, Μαλεζάς (Ετζενγκουελέ 46'), Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης (Κόρμπος 84'), Θεοδωρίδης, Βιγιαφάνες (Καπέλ 90'), Μαρτίνες, Άλβες.

Γκολ: -

Κάρτες: Γοδόι (κίτρινη 15'), Φωτάκης (κίτρινη 37'), Φυτανίδης (κίτρινη 40'), Βιγιαφάνες (κίτρινη 51'), Πίτου Γκαρσία (κίτρινη 82').

Διαβάστε εδώ το Live της αναμέτρησης Ατρόμητος - Παναιτωλικός 0-0

Ανασκόπηση αγώνα

Κλειστό παιχνίδι στο Περιστέρι κάτι που περιμέναμε είναι η αλήθεια. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και έχασε 2-3 ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει κάποιο γκολ. Βέβαια μεγάλη φάση (κραυγαλέα που λέμε) δεν έγινε μπροστά από την εστία του Ράφαελ.

Ο Τάσος Παπάζογλου στο 25' και το 44' είχε δυο καλές στιγμές (μία με κεφαλιά και μία με σουτ). Στην πρώτη αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να απειλήσει σοβαρά τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Ατρόμητος είχε άλλη μία φάση με τον Ουμπίδες στο 35', όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Άλλαξε το σκηνικό

Τα πράγματα άλλαξαν λίγο στο δεύτερο μέρος. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να απειλήσει στην κόντρα και δημιούργησε αρκετούς πονοκεφάλους στους γηπεδούχους. Σε μία από αυτές ο Άλβες βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ, με τον Τσενάμο να διώχνει με δυσκολία σε κόρνερ.

Δυο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μαρτίνες να απειλήσει την εστία του Ιταλού γκολκίπερ. Μετά από ωραίο συνδυασμό από τα αριστερά έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε στην γωνία, με τον Τσενάμο να πέφτει και να κρατάει το μηδέν.

Ο Ατρόμητος άγγιξε το γκολ στο 88ο λεπτό, όταν ο Νάστος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Ναπολεόνι δεν μπόρεσε να τη βάλει στα δίχτυα με το κεφάλι.

Η φάση του αγώνα

Στην τελευταία φάση του ματς ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Μαρτίντς με ατομική ενέργεια κράτησε τη μπάλα σωστά, γύρισε στον Κόρμπο στο ύψος του πέναλτι και αυτός ολομόναχος έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο διαιτητής

Δεν είχε αρκετή δουλειά στο παιχνίδι. Κάποια δυνατά μαρκαρίσματα και μέχρι εκεί.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Τσενάμο έκανε 2-3 αποκρούσεις δείγμα σπουδαίας κλάσης. Ειδικότερα στο σουτ του Άλβες έδειξε πως και φέτος θα κρατήσει τον Ατρόμητο στα δύσκολα.

Μας άρεσε

Η ψυχραιμία των παικτών του Παναιτωλικού. Ναι μεν δεν απειλούσαν, όμως στο δεύτερο μέρος, που λογικά ο Ατρόμητος έπρεπε να πιέσει, κρατούσαν έξυπνα τη μπάλα και δεν άφηναν κενούς χώρους.

Δεν μας άρεσε

Ο Στέφανο Ναπολεόνι. Κακό παιχνίδι. Υπήρχαν στιγμές που έκανε τα εύκολα δύσκολα χωρίς καμία πίεση. Δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ