STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 1-1
INTIME SPORTS

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση Λεβαδειακός - Πανθρακικός. Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο με βάση την εμφάνιση των δύο ομάδων.

Χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έμειναν ο Λεβαδειακός και ο Πανθρακικός. Η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε ισόπαλη 1-1 και το αποτέλεσμα, βάση της εικόνας των δύο ομάδων, κρίνεται δίκαιο.

Ο Πανθρακικός ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε αλλά σταδιακά οι παίκτες του Λεβαδειακού ανέβασαν την απόδοση τους και ισοφάρισαν. Ήταν ένα ανοικτό και γρήγορο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες στο ματς.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Γεωργιάδης, Τόμας(87' Γιακουμάκης), Πίντερ, Γκόμεζ, Πρόγιτς, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Μάντζιος, Μιλοσλάβιεφ(69' Μπορνταγκαράι), Ορτέγκα

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Σέρφα, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ίγκορ, Τζάνης(59' Ντιγκινί), Λαδάκης(46' Μεχία), Χασομέρης, Μορένο(85' Κάσες)

Γκολ: 36' Βούκσεβιτς/10' Ιγκόρ

Κίτρινες κάρτες: Ζίτο/Χασομέρης, Ποτουρίδης

Διαβάστε εδώ το LIVE της αναμέτρησης

Το πρώτο 20λεπτο ανήκει στον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν κενούς χώρους καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν την απαιτούμενη συγκέντρωση και έκαναν το παιχνίδι τους έχοντας τον Μπαϊκαρά βασικό εκφραστή των επιθετικών τους προσπαθειών.

Στο 10', ο μέσος του Πανθρακικού, αφού ξεπέρασε τους αμυντικούς του Λεβαδειακού έβγαλε σέντρα από την αριστερή πλευρά της επίθεσης των φιλοξενούμενων στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ιγκόρ, ο οποίος ανενόχλητος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Με αυτό το γκολ ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού στην Σούπερλιγκ ξεπερνώντας τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απαντήσει όταν ο Μάντζιος δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Σερφά, καθώς το σουτ του Έλληνα επιθετικού μέσα από την περιοχή κατέληξε σε κόρνερ μετά από παρέμβαση του Ποτουρίδη.

Στο μισάωρο, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Φερνάντες με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 32' το σουτ του Ορτέγκα ανάγκασε τον Πορτογάλο τερματοφύλακα να διώξει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους και η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 36' με κεφαλιά του Βούσκεβιτς. Η ισοφάριση είχε έρθει πριν την λήξη του ημιχρόνου και όλα ξεκινούσαν από την αρχή.

Την τελευταία ευκαιρία του ημιχρόνου την έχασε ο Μορένο για τον Πανθρακικό με σουτ μέσα από την περιοχή που κατέληξε άουτ. Στο μεγαλύτερο μέρος, το 1ο ημίχρονο, ήταν καλό με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό στο ματς.

Ο Λεβαδειακός είχε επιστρέψει για τα καλά και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη στο 2ο ημίχρονο. Ο Ορτέγκα με προσωπική ενέργεια και σουτ από διαγώνια θέση απείλησε τον Φερνάντες που απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 52' ο Λεβαδειακός δημιούργησε εκ νέου ευκαιρία με την κεφαλιά του Βούσκεβιτς να καταλήγει στην αγκαλιά του Φερνάντες. Με επιθέσεις από τα πλάγια οι παίκτες του Λεβαδειακού απείλησαν συχνά την εστία του Πορτογάλου.

Την καλύτερη ευκαιρία του 2ου ημιχρόνου την έχασε ο Ντιγκινί του Πανθρακικού στο 76', όταν το μονοκόμματο σουτ του Γάλλου επιθετικού από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα έφυγε άουτ.

Η ευκαιρία αυτή έδωσε το έναυσμα να ανέβει λίγο η απόδοση των φιλοξενούμενων που ανέκτησαν την κατοχή της μπάλας δίχως ωστόσο, να δημιουργήσουν σημαντική φάση.

Η φάση

Το γκολ του Ιγκόρ ήταν σημαντικό όχι μόνο για την εξέλιξη του αγώνα αλλά και για το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος έγινε ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού στην Σούπερλιγκ.

Ο διαιτητής

Ο διαιτητής Κομίνης δεν είχε δύσκολο έργο. Δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις και οι κίτρινες που έδειξε ήταν δίκαιες.

Ο πολυτιμότερος παίκτης

Ο Μπαϊκαρά στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης για τους φιλοξενούμενους. Σε συνεργασία με τον Ποτουρίδη βρήκε κενούς χώρους και από δική του προσπάθεια η ομάδα του άνοιξε το σκορ.

Μας άρεσε

Που έγινε ένα ανοικτό παιχνίδι και οι παίκτες των δύο ομάδων βρήκαν κενούς χώρους για την δημιουργία φάσεων. Ο ρυθμός ήταν γρήγορος και το παιχνίδι μοιρασμένο.

Δεν μας άρεσε

Τα λάθη στο ματς. Πολλές φάσεις δημιουργήθηκαν από αβίαστα λάθη των παικτών και των δύο ομάδων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ