STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 17ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 17ης αγωνιστικής
Σοτέλο Γεωργιάδης INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Τρία παιχνίδι το Σάββατο για την 17η αγωνιστική. Ο Παναιτωλικός νίκησε την Βέροια και ανέβηκε στην 5η θέση. Στην Κέρκυρα οι Φαίακες ήταν καλύτεροι και νίκησαν με 1-0 τον Αστέρα. Τέλος ο ΠΑΟΚ αν και δύσκολα νίκησε με 3-2 τον Πανιώνιο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά. Το απόγευμα Λεβαδειακός και Εργοτέλης έμειναν στο "Χ", όπως και ο Ατρόμητος με την Καλλονή.

Ατρόμητος - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Όσο κι αν πίεσε την Καλλονή ο Ατρόμητος, γκολ δεν κατέστη εφικτό να σημειώσει. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που ευνοεί μόνο τους φιλοξενούμενους. Ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Κατσουράνης.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1

Λεβαδειακός και Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό 1-1 να καλύπτει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ολυμπιακός - Πλατανιάς 2-1

Ο Ολυμπιακός ίδρωσε για να κερδίσει τον πεισματάρη Πλατανιά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με ήρωα τον Ρομπέρτο και λυτρωτή τον Μήτρογλου στο 73ο λεπτό για το τελικό 2-1.

Βέροια - Παναιτωλικός 1-3

Ο Παναιτωλικός με τους Μαρτίνες και Βιλαφάνιες να κάνουν ο,τι θέλουν κέρδισε, εκτός έδρας, με 3-1 τη Βέροια, μπήκε με το δεξί στο 2015 και "βλέπει" Ευρώπη.

Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς με πολλές κλασικές φάσεις για γκολ και από τις δύο ομάδες, η Κέρκυρα πήρε μία σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Αστέρα και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-2

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ νίκησε με 3-2 τον Πανιώνιο στην Τούμπα και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Φωνάζουν για το ακυρωθέν γκολ οι φιλοξενούμενοι.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό που διεξήχθη σε... δυο δόσεις. Τρεις κλασικές ευκαιρίες το τριφύλλι, δυο οι γηπεδούχοι στα τελευταία δέκα λεπτά.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0

Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0

Η Skoda Ξάνθη ήταν καλύτερη από τον Πανθρακικό και είχε δύο δοκάρια όμως "κόλλησε" στο 0-0 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 17ης αγωνιστικής.

Skoda Ξάνθη - Πανθρακικός 0-0 (Highlights)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ