STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ατρόμητος - Καλλονή 0-0

Ατρόμητος - Καλλονή 0-0
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Όσο κι αν πίεσε την Καλλονή ο Ατρόμητος, γκολ δεν κατέστη εφικτό να σημειώσει. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που ευνοεί μόνο τους φιλοξενούμενους. Ντεμπούτο έκανε ο Κώστας Κατσουράνης.

Το 0-0 με την Καλλονή είναι αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες δεν βρήκαν λύσεις στη γραμμή κρούσης, στον αγώνα του Περιστερίου, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο κυνήγι για την πεντάδα.

Οι ''κυανόλευκοι'' είχαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σημείωσαν περισσότερες τελικές από την Καλλονή (14 - 9), αλλά η εστία του Χοηγκ κρατήθηκε απαραβίαστη. Ο Μαλτέζος λειτούργησε σωστά όποτε χρειάστηκε, ενώ η συνολική ανασταλτική λειτουργία των νησιωτών δούλεψε... ρολόι.

Για τον Ατρόμητο ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, μετά το εκτός έδρας 2-2 με τον Πανιώνιο. Η ΑΕΛΚ, από την άλλη, έδειξε να συνέρχεται από το βαρύ 0-5 με το οποίο έκλεισε το 2014, και απέσπασαν ένα σημαντικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Περιστερίου

Διαιτητές: Γ. Λιαχούδης

Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Κ. Ποντίκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης (83' Τάτος), Κούρος, Δημούτσος (71' Κατσουράνης), Μπρίτο, Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία, Ναπολεόνι, Παπάζογλου (71' Καραμάνος).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Μπαρέρα, Πιπίνης, Χωριανόπουλος (77' Μανούσος), Κεϊτά, Καλτσάς, Μίνγκας (87' Καμαρά), Τσαμπούρης, Χουάνμα (90'+3' Γιώργου).

Γκολ: -

Κίτρινες κάρτες: Γκαρσία (66'), Δημούτσος (68'), Κιβρακίδης (72') - Χωριανόπουλος (54'), Χουάνμα (63'), Χογκ (88')

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ανασκόπηση αγώνα

Ύστερα από ένα 20λεπτο δίχως επί της ουσίας να σημειωθεί κάποια σημαντική φάση, ο Ούμπιδες στο 21' σπατάλησε μια μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν το πλασέ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χογκ. Στο 25' ο Μαλτέζος γκολκίπερ της ΑΕΛΚ υποχρεώθηκε σε εντυπωσιακή απόκρουση, μετά την καρφωτή κεφαλιά του Ναπολεόνι. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν για πρώτη φορά στο 26'. Αρχικά το σουτ του Μίνγκα βρήκε το δεξί δοκάρι του Γκορμπούνοφ, ενώ ο Λευκορώσος ακολούθως απέκρουσε το σουτ του Καλτσά. Στο 39' ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ, ο Φυτανίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους σημειώθηκε στο 65', λεπτό κατά το οποίο η κεφαλιά του Παπάζογλου πέρασε πάνω από το δοκάρι. Δύο λεπτά μετά, ο Μπρίτο τσίμπησε προ του Χογκ, αλλά ο Τσαμπούρης απομάκρυνε προ του Παπάζογλου που ετοιμαζόταν να εκτελέσει. Στο 69' την κεφαλιά του Αντέτζο μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ, με τον Ρικάρντο Σα Πίντο στο 71' να ρίχνει στο ματς τον Κατσουράνη, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Στα λεπτά που ακολούθησαν το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο, το ματς έγινε πιο σκληρό, ενώ οι διακοπές ήταν αρκετές. Η Καλλονή, που σαν σκοπό είχε να τσιμπήσει τον βαθμό, έφερε εις πέρας την αποστολή της, σε αντίθεση με τους Περιστεριώτες που παρότι έπαιξαν επιθετικά, δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Ατρόμητος - Καλλονή 0-0
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ο MVP της αναμέτρησης

Θα επιλέξουμε τον Ντάνιελ Αντέτζο, καθώς βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες. Βοήθησε σημαντικά την Καλλονή να κρατήσει το 0-0 και παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της αναμέτρησης.

Η φάση του αγώνα

Αυτή του 56'. Ύστερα από σουτ του Κιβρακίδη, ο Χογκ απέκρουσε, στην επαναφορά ο Ναπολεόνι βρίσκει δίχτυα, αλλά το τέρμα του ακυρώνεται ως οφσάιντ. Φάση που έκρινε το ματς...

Ατρόμητος - Καλλονή 0-0
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ο Λιαχούδης και ο βοηθός του υπέπεσαν σε λάθος, καθώς φαίνεται ότι το γκολ του Ναπολεόνι στο 56' είναι κανονικό.

Μας άρεσε

Η στιγμή κατά την οποία πέρασε στο ματς ο Κώστας Κατσουράνης. Ο διεθνής χαφ χειροκροτήθηκε από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Ένα από τα highlight του ματς.

Δεν μας άρεσε

Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν βοήθησε τον Ατρόμητο στη γραμμή κρούσης. Ήταν επί της ουσίας ακίνδυνος, για αυτό και αντικαταστάθηκε από τον Καραμάνο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ