STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Λεβαδειακός και Εργοτέλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις, με το τελικό 1-1 να καλύπτει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Στη Λιβαδειά ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αυξομειούμενος ανάλογα με τα κέφια των ποδοσφαιριστών του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη, με το τελικό ισόπαλο 1-1, να φαίνεται δίκαιο, ωστόσο μάλλον να μην αφήνει ικανοποιημένη καμία εκ των δύο ομάδων - αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο- αν και οι Κρητικοί φεύγουν με μία πιο πικρή γεύση, εξαιτίας των ευκαιριών που έχασαν στις καθυστερήσεις.

Ο Λεβαδειακός άνοιξε το σκορ με τον Σοτέλο στο 7', ο Εργοτέλης ισοφάρισε με τον Γιουσούφ στο 10', αλλά μετά τους γρήγορους "πυροβολισμούς" τα όπλα των δύο ομάδων σίγησαν.

Οι δύο σκόρερ έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες να δώσουν το προβάδισμα στις ομάδες τους, σε χρονικά σημεία κομβικά για την οικονομία της αναμέτρησης.

Το τελικό 1-1, διαγράφεται ως δίκαιο, από τη στιγμή που αμφότερες ομάδες - ίσως η γηπεδούχος περισσότερο - προτίμησαν να πάρουν το βαθμό παρά να τον χάσουν, ρισκάροντας για να πάρουν τρεις.

Οι Κρητικοί πάντως, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, προκειμένου να φύγουν με το διπλό από τη Λιβαδειά, κυρίως εκμεταλλευόμενοι τις αρρυθμίες στην ανασταλτική λειτουργία των Βοιωτών.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Λιβαδειάς

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Βοηθοί: Βασίλειος Καραβασίλης, Δημήτρης Τάτσης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Σκέμπης, Τομάς (61' Γκόμεζ), Κώτσιος, Γεωργιάδης, Ζιτό, Κονέ, Βούκτσεβιτς, Ορτέγκα (46' Μπορνταγκαράι), Μιλοσάβλιεβ (81΄Γιακουμάκης), Σοτέλο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Φιντέλεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Λυκογιάννης, Καζναφέρης, Κοζορώνης, Γιουσούφ, Χαντί (67' Μπουρσέλης), Ρέντζας (86' Κούτρης), Στογιάνοβιτς (78 'Παμλίδης)

Γκολ: 7' Σοτέλο / 10' Γιουσούφ

Κάρτες: 17' Γεωργιάδης, 95' Κώτσιος / 14' Στογιάνοβιτς, 15' Ρέντζας, 83' Φιντέλεφ

Θυμηθείτε εδώ το live της αναμέτρησης

Η αρχή ήταν ζεστή

Μπορεί η θερμοκρασία στη Λιβαδειά να προσέγγιζε το μηδέν, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και του Εργοτέλη μπήκαν αρκετά "ζεστοί" στον αγωνιστικό χώρο με τον Εμανουέλ Κονέ στο 3' και τον Χαντί στο 6' να ολοκληρώνουν τις πρώτες επιθετικές πρωτοβουλίες, γηπεδούχων και φιλοξενούμενων, αντίστοιχα.

Επτά λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης ο Μιλοσάβλιεβ έκανε την κάθετη μπαλιά, το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Εργοτέλη πιάστηκε κοιμώμενο και ο Σοτέλο δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Καβουσάκη στην έξοδο και να ανοίξει το σκορ για τους Βοιωτούς.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Η απάντηση του Εργοτέλη ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Γιουσούφ να προβαίνει σε ατομική προσπάθεια, τον Τομάς να αδρανεί και την μπάλα - εν τέλει - να καταλήγει στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Μετά τα δύο γρήγορα γκολ, εξίσου γρήγορες ήταν και οι κίτρινες κάρτες καθώς το ποδόσφαιρο, έδωσε τη θέση του στα νεύρα, εκατέρωθεν.

Κονέ και η κλασική του Σοτέλο

Ο Λεβαδειακός πίεζε για να ανακτήσει το προβάδισμα, όχι εντελώς ορθολογικά, απόδειξη τούτου το γεγονός ότι αμέσως επόμενη καλή ευκαιρία, ήρθε στο 39΄ με τον Εμανουέλ Κονέ, ποδοσφαιριστή που πατούσε καλύτερα από τον καθέναν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Χουάν Σοτέλο δεν κατάφερε σε διπλή προσπάθεια στην ίδια φάση, να δώσει το προβάδισμα στο Λεβαδειακό, αποτυγχάνοντας να νικήσει τον Καβουσάκη.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο γηπεδούχος Λεβαδειακός ήταν αυτός που έκανε τις αλλαγές, ο δε φιλοξενούμενος Εργοτέλης τις ευκαιρίες.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Σηφάκη παρόντος

Χαντί και Κοζορώνης δοκίμασαν τα σουτ, αλλά ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν σε πλήρη ετοιμότητα, μην επιτρέποντας την εστία του να παραβιαστεί, στο 58' και στο 61', αντίστοιχα.

Μετά από 20 λεπτά ανούσιου παιχνιδιού, δίχως φάσεις, ο Εργοτέλης άγγιξε το 2-1 με τον Γιουσούφ να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή σε άδειο τέρμα.

Αυτό στο 80', γιατί στο 81' ο Χουάν Σοτέλο έχασε τη δική του ευκαιρία να δώσει αυτός το προβάδισμα στο Λεβαδειακό.

Ο Εργοτέλη είχε δύο ευκαιρίες με άριστες προϋποθέσεις στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Λιβαδειά, αλλά οι λάθος τελικές επιλογές των μεσοεπιθετικών του, του στέρησαν αυτή την ευκαιρία.

Η φάση του αγώνα

Η διπλή χαμένη ευκαιρία του Χουάν Σοτέλο. Αρχικά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καβουσάκη, μετά την απόκρουση του δευτέρου η μπάλα γύρισε ξανά σε αυτόν, αλλά ο επιθετικός του Λεβαδειακού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί το ριμπάουντ, αν και ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη, ήταν κάτω, σχετικά εξουδετερωμένος. Συνέβη στο 41ο λεπτό, κρίσιμο χρονικό σημείο.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Ο διαιτητής

Ο Σταύρος Μάνταλος είδε το παιχνίδι να ξεφεύγει μετά τα γρήγορα δύο γκολ. Οι ποδοσφαιριστές αμφότερων των ομάδων, ήταν ιδιαίτερα άτσαλοι έως σκληροί, και ο διαιτητής της αναμέτρησης, δε δίστασε να βγάλει αμέσως από την τσέπη του κίτρινες κάρτες, προειδοποιώντας ή αν θέλετε γνωστοποιώντας τις προθέσεις του ότι δεν πρόκειται να χαριστεί.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεβ ήταν αυτός που γυρνούσε και έπαιρνε την μπάλα από πίσω, αυτός που την υποδεχόταν σε πρώτο στάδιο και αυτός που έπρεπε να την κουβαλήσει σε δεύτερο και να την μεταβιβάσει επιτυχώς σε τρίτο. Στα δύο πρώτα τα πήγε καλά, ειδικά από τη στιγμή που δεν είχε τη συμπαράσταση του Κονέ, που μπλοκαρίστηκε από το μαρκάρισμα των Κρητικών.

Μας άρεσε

Η προσέγγιση της αναμέτρησης από τον Γιάννη Ταουσιάνη. Καλείται να διαχειριστεί μία ομάδα που το ηθικό της είναι σε χαμηλά επίπεδα και κλήθηκε να αντιμετωπίσει μία ομάδα με τους ίδιους στόχους, την παραμονή στην κατηγορία. Εάν θέλεις να το πετύχεις, πρέπει να σκοράρεις και να πάρεις βαθμό ή βαθμούς, έξω από το σπίτι σου.

Λεβαδειακός - Εργοτέλης 1-1
INTIME SPORTS

Δεν μας άρεσε

Ο κακός ρυθμός του Λεβαδειακού σε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Άνευρος, άοσμος, άγευστος, αν και ο Σάββας Παντελίδης προσπάθησε με τις αλλαγές, στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, να αλλάξει την εικόνα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ