STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 21η αγωνιστική της Super League

Η 21η αγωνιστική της Super League
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός άλωσε για πρώτη φορά φέτος την έδρα του Αστέρα με το γκολ του Μήτρογλου στο 92', ανέβηκε στη 2η θέση ο ΠΑΟΚ χάρη στο 3-1 επί του ΟΦΗ, ισόπαλο χωρίς γκολ το Ατρόμητος-Βέροια.

Άκρως πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να βγαίνουν νικητές από το ντέρμπι κορυφής της 21ης αγωνιστικής της Super League επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα στην Τρίπολη.

Κλειδί στην αναμέτρηση ήταν η αποβολή του Σανκαρέ (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 56', καθώς οι νταμπλούχοι Ελλάδας ανέβασαν στροφές στο τελευταίο ημίωρο, έχασαν κλασικές ευκαιρίες και τελικά ανταμείφθηκαν με το υπέροχο προσωπικό γκολ του Μήτρογλου στις καθυστερήσεις.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος δεν συνέχισε το νικηφόρο σερί του μετά την σπουδαία επικράτηση στο "Καραϊσκάκης" την περασμένη αγωνιστική, με τη μαχητική Βέροια να φεύγει με τον έναν βαθμό (0-0) που της είναι άκρως πολύτιμος στη μάχη της παραμονής.

Επιστροφή στα καλά αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς κόντρα στον ΟΦΗ, όμως έκανε την ανατροπή πριν κλείσει το ημίχρονο και το τέλος του αγώνα της Τούμπας τον βρήκε να πανηγυρίζει το "τρίποντο" με σκορ 3-1.

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ με 3-1.

Ατρόμητος - Βέροια 0-0

Μετά από ένα κακό παιχνίδι στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-1

Με το δεξί ξεκίνησε η εποχή-Μίτσελ στον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και έφυγαν με το τρίποντο από την Τρίπολη, χάρη σε γκολ του Μήτρογλου στο 92'. Συγκλονιστικό ματς με φάσεις, ένταση, δοκάρι και αποβολή.

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΣ Γιάννινα έφυγε νικητής από τη Νέα Σμύρνη χάρη σε γκολ του Ίλιτς και ανέβηκε στην πεντάδα της Ευρώπης.

Κέρκυρα - ΑΕΚ 0-1

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που θύμιζε... χωράφι, η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 την Κέρκυρα και συνέχισε το αήττητο σερί της για 5ο συνεχόμενο ματς. Σκόρερ ο Γκερέιρο με πέναλτι.

Πανθρακικός - Λεβαδειακός 3-0

Ο Πανθρακικός έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Βαϊρουά, Παπαδόπουλο και Λουσέρο πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-0 εναντίον του Λεβαδειακού.

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1

Την πρώτη του ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε ο Παναθηναϊκός, καθώς η Ξάνθη πέρασε με 1-0 από το ΟΑΚΑ χάρη σε φοβερό γκολ του Σερζ Ντιέ.

Highlights 21ης αγωνιστικής

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της Super League

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ