STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 0-1
INTIME SPORTS

Την πρώτη του ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές γνώρισε ο Παναθηναϊκός, καθώς η Ξάνθη πέρασε με 1-0 από το ΟΑΚΑ χάρη σε φοβερό γκολ του Σερζ Ντιέ. Δείτε video με γκολ και highlights.

Επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός, που γνώρισε μία ακόμα εντός έδρας ήττα μέσα στο 2013 (μετά από εκείνη στις 05/01 από το Λεβαδειακό), με θύτη την Ξάνθη, που επικράτησε με 1-0 στο "Σπύρος Λούης".

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα στη Superleague με τον Φάμπρι στον πάγκο. "Χρυσός" σκόρερ ήταν ο Σερζ Ντιέ, που στο 40' νίκησε τον Καρνέζη με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή.

Η SUPER BALL αυτή την Κυριακή... “παίζει” με δύο μπάλες! Η εκπομπή αρχίζει αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ (21:00) και σας μεταφέρει τον παλμό του σπουδαίου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ΖΩΝΤΑΝΑ από το γήπεδο του Ελληνικού. Στο επίκεντρο της εκπομπής και η 21η αγωνιστική της Super League με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις.

Ντεμπούτο για τους "πράσινους" έκαναν οι Εσπάρθα και Κάιπερ, με τον Ισπανό να είναι από τους καλύτερους παίκτες των ηττημένων.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Σπύρος Λούης"

Διαιτητής: Κάκος

Βοηθοί: Καρσιώτης, Κουρομπύλια

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φάμπρι): Καρνέζης, Σεϊταρίδης (69' Κάιπερ), Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Σισοκό, Καζιγιάμα (46' Εσπάρθα), Μαυρίας (55' Φουρλάνος), Ζέκα

ΞΑΝΘΗ (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Πάιτο, Ντάνι (65' Βασιλακάκης), Ντιέ, Μαρέν, Μάνταλος, Σμιθ (61' Σολτανί), Ονουάτσι (77' Μαρσελίνιο)

Γκολ: 40' Ντιέ

Κίτρινες κάρτες: Μαρίνος, Σο / Ονουάτσι, Ντιέ, Κομεσίδης, Βασιλακάκης

Ανασκόπηση αγώνα

Με δύο καλές στιγμές από τον Γιοχέι Καζιγιάμα ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς ο Ιάπωνας θα μπορούσε να πετύχει το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα. Αρχικά στο 11', δοκίμασε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λοντίγκιν. Εν συνεχεία, στο 14ο λεπτό, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης ήταν αυτός που νίκησε τον Καζιγιάμα, αφού απέκρουσε με το δεξί πόδι το πλασέ του αντιπάλου του από κοντινή απόσταση.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ονουάτσι μπήκε στην περιοχή του "τριφυλλιού" κατά μέτωπο, ανατράπηκε από τον Καρνέζη, αλλά ο Κάκος έδωσε κίτρινη κάρτα στον Νιγηριανό για θέατρο, σε μία φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να υποδείξει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλλει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Τελικά, το γκολ ήρθε για τους Θρακιώτες, όταν στο 40' ο Ντιέ έπιασε έναν "κεραυνό" με το αριστερό έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Καρνέζη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φάμπρι αποφάσισε να ενισχύσει την επίθεσή του, περνώντας στον αγώνα τον Εσπάρθα. Ο Ισπανός ήταν καλός στο ντεμπούτο του κι έχασε μάλιστα την καλύτερη ευκαιρία των "πρασίνων". Στο 74', ο Σισοκό σέντραρε από δεξιά, ο Εσπάρθα πήρε μία δύσκολη κεφαλιά, αλλά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ζέκα έχασε μία πολύ καλή στιγμή να βρει δίχτυα, όταν σούταρε άουτ. Στο 82ο λεπτό, ο Μάνταλος θα μπορούσε να "καθαρίσει" το ματς για τους φιλοξενούμενους, όταν έκανε μία κοντινή προβολή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Σερζ Ντιέ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά δεν ήταν η μοναδική καλή του στιγμή στην αναμέτρηση, αφού ήταν εξαιρετικός στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο αδύναμος κρίκος

Χωρίς ουσία το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, με εξαίρεση τις καλές στιγμές των Καζιγιάμα και Εσπάρθα. Πολλά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής έκανε ο Χαμπίμπ Σο, στο χειρότερο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 1
0 Ασίστ 0
15 Τελικές Προσπάθειες 8
4 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
2 Κεφαλιές 1
1 Αποκρούσεις 5
7 Επεμβάσεις 14
7 Κλεψίματα 25
9 Φάουλ 15
2 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 3
57 Λάθη 43
10/25 Γεμίσματα 7/12
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ