STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1

ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-1
Ρομπέρ

Κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη. Ο Δικέφαλος του Βορρά αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και πήρε μία σπουδαία νίκη απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ με 3-1

Κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ μετά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το Γενάρη. Η μεσοεπιθετική εικόνα του "Δικεφάλου" δεν έχει πλέον καμία σχέση με εκείνη του πρώτου γύρου, όταν η ομάδα του Δώνη τα περίμενε σχεδόν όλα από τον Αθανασιάδη.

Η ενίσχυση με τους Καμαρά και Ολίσε, κάνει τις άμυνες των αντιπάλων να μην φαίνονται και τόσο κλειστές, αν και η αλήθεια είναι ότι στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε δυσκολίες μέχρι να φθάσει στο γκολ της ισοφάρισης με τον Αθανασιάδη.

Ωστόσο, είναι πλέον προφανές ότι το επιθετικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ δεν είναι πλέον μονόχνωτο, υπάρχει η ατομική ποιότητα και το μέλλον προμηνύεται καλύτερο.

Δεν είναι, όμως, όλα ρόδινα. Υπάρχει και η αμυντική λειτουργία στην οποία ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα ειδικά όταν απέναντί του υπάρχουν ταχείς επιθετικοί, όπως ο Περογαμβράκης. Και αυτό είναι μάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να επιλύσει ο Δώνης.

Η SUPER BALL αυτή την Κυριακή... "παίζει" με δύο μπάλες! Η εκπομπή αρχίζει αμέσως μετά τον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ (21:00) και σας μεταφέρει τον παλμό του σπουδαίου αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ΖΩΝΤΑΝΑ από το γήπεδο του Ελληνικού. Στο επίκεντρο της εκπομπής και η 21η αγωνιστική της Super League με σχόλια, ρεπορτάζ και συνεντεύξεις

Γήπεδο:Τούμπας

Διαιτητής:Γιώργος Κύζας

ΠΑΟΚ (Δώνης): Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λάζαρ, Ρομπέρ (52' Ολίσε), Καμαρά (83' Β. Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης (65' Πόποβιτς), Λόρενς, Αθανασιάδης

ΟΦΗ (Πετράκης):Αγριμάκης, Μονιάκης, Κουρδάκης, Σαρ, Ιωαννίδης (80' Κανούλας), Μπούρμπος, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (46' Μακρής), Περογαμβράκης (76' Νύκταρης), Παπάζογλου

Κίτρινες κάρτες:Αθανασιάδης, Λόρενς, Καμαρά, Μπούρμπος

Κόκκινες κάρτες: -

Σκόρερ: Αθανασιάδης 38', Κατσικάς 45+, Λόρενς 49', Περογαμβράκης 9'

Το ματς

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με περισσότερο ενθουσιασμό στο γήπεδο και πίεσε τον ΟΦΗ. Στο 9' πάντως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να παγώσουν την Τούμπα, όταν σε αντεπίθεση, αρχικά, ο Κουτσιανικούλης δεν νίκησε τον Ιτάνζ σε τετ α τετ, η μπάλα, όμως, έφτασε στα πλάγια στον Μπούρμπο, ο οποίος σέντραρε και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο "Δικέφαλος" συνέχισε να έχει την κατοχή μπάλας και στο 15' ο Αθανασιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από λάθος γύρισμα του Κουρδάκη, αλλά δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να βρει στόχο και να φέρει το ματς στα ίσια.

Αμεση αντίδραση του ΠΑΟΚ

Στο 20' ο Σαλπιγγίδης σέντραρε και λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον Αθανασιάδη, ο Μονιάκης πρόλαβε και απομάκρυνε, ενώ στο 26' ο ΟΦΗ απείλησε και πάλι. Ο Περογαμβράκης έφυγε μόνος του απέναντι από τον Ιτάνζ, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έπεσε στα πόδια του επιθετικού των φιλοξενουμένων κι έδιωξε την μπάλα, η οποία, όμως, έφτασε στον Παπάζογλου, αυτός βρήκε τον Λαμπρόπουλο, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν άψυχο.

Ο Λόρενς στο 32' σούταρε μέσα από την περιοχή, όμως, η μπάλα πέρασε άουτ και στο 38' ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του ΟΦΗ. Ο Λόρενς σέντραρε, η μπάλα βρήκε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και ο Κλάους που ακολούθησε την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Ρομπέρ στο 41΄βρήκε τον Αθανασιάδη στην μικρή περιοχή, ο Κλάους έπιασε την κεφαλιά, όμως, δεν σημάδεψε όπως θα ήθελε και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο "Δικέφαλος" ξεκλείδωσε για δεύτερη φορά την άμυνα του ΟΦΗ, όταν ο Λόρενς εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσικάς με κεφαλιά έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση οδηγού.

Το "καθάρισε" ο Λόρενς

Ο ΠΑΟΚ έκανε δυναμική είσοδο στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 49', με "δράστη" τον Λόρενς, ο οποίος βρήκε στόχο με σουτ από πλάγια θέση. Στο 55' ο Σαλπιγγίδης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 62' ο Λίνο με εκτέλεση φάουλ λίγο έλειψε να παραβιάσει την εστία του Αγριμάκη. Ο Ολίσε στο 68' δοκίμασε το πόδι του μετά από στρώσιμο του Αθανασιάδη, όμως, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Γιώργος Δώνης, εν τω μεταξύ είχε περάσει στο ματς τον Πόποβιτς, ώστε να του δώσει χρόνο συμμετοχής και αργότερα τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Στο 85', μάλιστα, ο Παπαδόπουλος παραλίγο να σκοράρει, αλλά από κοντινή απόσταση δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Το κλειδί

Τα δύο γρήγορα γκολ του ΠΑΟΚ με τα οποία ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου

Η απογοήτευση

Ο πολύ παθητικός ΟΦΗ μετά το 2-1. Ο μοναδικός παίκτης που ανησύχησε σε κάποιες περιπτώσεις την άμυνα του ΠΑΟΚ ήταν ο Περογαμβράκης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ