ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οσκάρ: "Ίσως στο μέλλον να συγκρίνουμε το κινεζικό με το αγγλικό πρωτάθλημα"

Οσκάρ: "Ίσως στο μέλλον να συγκρίνουμε το κινεζικό με το αγγλικό πρωτάθλημα"

Ο Οσκάρ μίλησε στο "Skysports" για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ υποστήριξε ότι ίσως στο μέλλον να συγκρίνουμε την κινεζική Λίγκα με την Premier League.

Τις πρώτες του δηλώσεις, έπειτα απ' τη μετακίνησή του στην Κίνα και τη Shanghai SIPG, έκανε ο Οσκάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε στο Skysports για τη νέα του ομάδα, ενώ υποστήριξε ότι αν συνεχιστεί αυτή η ραγδαία εξέλιξη, τότε η κινεζική Λίγκα θα μπορεί να συγκριθεί με την Premier League.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Εάν συνεχίσουν με αυτόν τον ρυθμό, τότε ίσως να φτάσουν το επίπεδο των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, επειδή διαθέτουν αρκετές και καλές ιδέες.

Σίγουρα η Premier League διαθέτει υψηλότερου επίπεδου ποδοσφαιριστές, αλλά και οι Κινέζοι είναι αρκετά καλοί. Βοηθούν τους νέους κι ελπίζω να συνεχίσουν να το κάνουν, επειδή ήρθα εδώ για να βοηθήσω.

Νομίζω ότι οι ομάδες ξοδεύουν αρκετά χρήματα, ώστε να πείσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ευρώπη να μεταβούν στην Κίνα. Θέλουν να κάνουν το πρωτάθλημα περισσότερο ελκυστικό".

Σχετικά με τη μεταγραφή του: "Μου έκαναν πρόταση και την αποδέχθηκα. Η μετακίνηση ήταν καλή για μένα, την Τσέλσι και τη Shanghai SIPG. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Οι ομάδες της Super League, η αξία τους και οι σταρ
H Μπόρνμουθ ζήτησε δανεικό τον Τέρι
Τόσα ζητάει η Ρόμα για τον Μανωλά
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ