STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Κ15 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 0-1: Πρωταθλητής ο Δικέφαλος, το γκολ του Τοπαλίδη του έδωσε τον τίτλο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε επίπεδο Κ15
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε επίπεδο Κ15 EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα σε επίπεδο Παίδων επικρατώντας του Ολυμπιακού με 1-0 με τον Τοπαλίδη να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στην έναρξη του δευτέρου μέρους.

Πρωταθλητής Ελλάδας σε επίπεδο Παίδων για δεύτερη συνεχόμενη φορά είναι ο ΠΑΟΚ που έκανε το back to back καθώς μετά τον περσινό τίτλο πήρε και τον φετινό με την ομάδα του Δικεφάλου να επικρατεί με 1-0 του Ολυμπιακού με ένα γκολ που σημείωσε ο Τοπαλίδης στις αρχές του δευτέρου μέρους.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες φάσεις ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει από τα αποδυτήρια στο δεύτερο 40λεπτο καθώς βρήκε το γκολ δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του με τον Τοπαλίδη να πλασάρει από κοντά.

Μετά το γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του έψαξε την ισοφάριση, έφτιαξε ευκαιρίες αλλά δεν κατατάφερε να σκοράρει μέχρι το τέλος του αγώνα με το 1-0 να παραμένει με τη λήξη των 80 λεπτών αγώνα και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ταβουλάρης, Σιώζος, Τσαλαπατανάκης, Μάρας, Γούσιος, Γαραντής (49' Λαζαρίδης), Αγγελόπουλος (58' Χρηστίδης), Παπαγεωργίου, Σεφερλής, Μωϋσιάδης' , Παναγόπουλος.

ΠΑΟΚ: Νικολαϊδης, Μίσχος, Δημητρακόπουλος (74' Σνάουτσερ), Καλπάκης, Φιλιππιάδης, Γκέρσος, Τοπαλίδης, Λαζαρίδης, Σούβλατζης (52' Μπούκλας), Τσιάλης, Χαλδέζος.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ