ΤΣΕΛΣΙ

H Μπόρνμουθ ζήτησε δανεικό τον Τέρι

H Μπόρνμουθ ζήτησε δανεικό τον Τέρι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Sky Sports", η Μπόρνμουθ κατέθεσε πρόταση στην Τσέλσι για δανεισμό του Τζον Τέρι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από απόφαση του Αντόνιο Κόντε, η Τσέλσι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Τζον Τέρι γι' ακόμα ένα χρόνο, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε ενημερωθεί πως θα αποτελέσει παρελθόν. Ο Ιταλός τεχνικός ήθελε μία ηγετική φυσιογνωμία στα αποδυτήρια προκειμένου να γίνει ομαλά η μετάβαση στη -μετά Ζοζέ Μουρίνιο- εποχή.

Βέβαια, ο αρχηγός των Λονδρέζων γνώρισε εξ αρχής πως τη φετινή σεζόν θα έχει ρόλο... κομπάρσου, αφού ο Κόντε υπολογίζει για βασικό δίδυμο στα στόπερ τους Νταβίντ Λουίζ και Γκάρι Κέιχιλ, με τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα να αποτελεί τρίτη λύση για το κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, με την επιστροφή του Κουρτ Ζουμά στην ενεργό δράση, ο έμπειρος άσος θα βλέπει τα περισσότερα παιχνίδια απ' την εξέδρα.

Αυτή την παράμετρο θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπόρνμουθ, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του " Sky Sports", εξέφρασε ενδιαφέρον για το δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές οι προθέσεις των διοικούντων την Τσέλσι, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Τέρι να έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ