SERIE A

Από Λάτσιο... ΚΠΡ ο Σισέ!

Από Λάτσιο... ΚΠΡ ο Σισέ!

Ο -δυσαρεστημένος στη Λάτσιο- Σισέ είναι έτοιμος να αφήσει το Καμπιονάτο και ετοιμάζει τα μπαγκάζια του για Αγγλία. Φαβορί η ΚΠΡ, ίσως και τη Δευτέρα η ανακοίνωση της πώλησής του. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να φόρεσε φανέλα βασικού στο μεσοβδόμαδα ματς Κυπέλλου της Λάτσιο κόντρα στη Μίλαν και να σκόραρε μάλιστα στο "Σαν Σίρο", όμως όλα δείχνουν πως το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα τον βρει να οδεύει προς άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι με το... ενάμισυ πόδι εκτός "Ολίμπικο", με την ΚΠΡ να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος νέος σταθμός στην καριέρα του, έχοντας ήδη καταθέσει πρόταση στους "λατσιάλι" για την απόκτησή του.

"O Σισέ θέλει να αισθάνεται σημαντικός, έχει καταλάβει πως στη Λάτσιο δεν υπάρχει τώρα πια χώρος για αυτόν, καθώς του τον έχουν κλείσει οι Κλόζε και Ρόκι αλλά και η αγωνιστική τακτική που δεν τον βολεύει.

Ο Σισέ θέλει να πάρει μέρος στο Euro 2012, θέλει να κληθεί για να αντιμετωπίσει την τελευταία μεγάλη εμπειρία του με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας, και για αυτό το λόγο έστειλε τον μάνατζέρ του Φιλίπ Πιολά να χτενίσει την Ευρώπη και να του βρει προτάσεις", αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η οπαδική ιστοσελίδα της Λάτσιο "Lallaziosiamonoi.it", και συμπληρώνει:

"Ο μάνατζέρ του ανέλαβε δράση και έφερε τις τελευταίες ημέρες προτάσεις στη διοίκηση της Λάτσιο, με την πιο ενδιαφέρουσα να είναι εκείνη της ΚΠΡ που προσέφερε ένα ποσό λίγο πάνω από τα 5.500.000 ευρώ.

Στον Σισέ αρέσει αυτός ο προορισμός, στην Premier League έχει ζήσει σημαντικά χρόνια με τη Λίβερπουλ και μία μεταγραφή εκεί θα τον φέρει πιο κοντά στην οικογένειά του, που ζει στην Αγγλία".

Το ίδιο μέσο υπενθύμισε πρόσφατες δηλώσεις του Σισέ περί πιθανότητες αποχώρησης ( "Δεν ξέρω αν θα μείνω στη Λάτσιο, οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει ακόμα", είπε μετά το ματς του Coppa Italia με τη Μίλαν), ενώ εκτιμάει πως ο Γάλλος σούπερ σταρ ενδέχεται να πει... arrivederci στους Ρωμαίους μετά το κυριακάτικο ματς με την Κιέβο για να υπογράψει τη Δευτέρα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λονδίνου.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα "Guardian" υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμα ότι η Λάτσιο ζητάει 4.800.000 ευρώ για να πει το "si" στην πρόταση των Άγγλων, με την ΚΠΡ να το εξετάζει και να μην αποκλείεται η περίπτωση μετακίνησης του παίκτη ως δανεικού στο "Λόφτους Ρόουντ".

Όσο για την επίσημη τοποθέτηση του Πιολά στο ίδιο μέσο; "Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή διαπραγμάτευση με την ΚΠΡ. Υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Δεν μπορώ να το πω αν θα μείνει στη Λάτσιο", δήλωσε σχετικά.

Να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομάδων που φέρονται υποψήφιες για τον Τζιμπρίλ Σισέ είναι και η Σέλτικ, με τον διευθυντή των "κελτών" Τζον Παρκ να διαψεύδει ωστόσο κατηγορηματικά, το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον 30χρονο φορ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ