ΙΤΑΛΙΑ

Κίνηση της Σέλτικ για Σισέ;

Κίνηση της Σέλτικ για Σισέ;

Ο χρόνος συμμετοχής του Τζιμπρίλ Σισέ στη Λάτσιο ολοένα και μειώνεται, με τα τελευταία σενάρια να θέλουν τη Σέλτικ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζιμπρίλ Σισέ είδε τον αγώνα της Λάτσιο από τον πάγκο ενώ την Κυριακή πέρασε στο χορτάρι του "Σαν Σίρο" στο 72ο λεπτό, στην αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ.

Με αυτά και με αυτά, ο πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού αναζητεί απεγνωσμένα έναν τρόπο για να ξεπεράσει την αφλογιστία του (έχει μόνο ένα 1 γκολ στο Καμπιονάτο, αυτό της 15ης Σεπτεμβρίου απέναντι στη Μίλαν), και δεν αποκλείεται η "λύση" να είναι τελικά η εξοδος από τη Serie A.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας " Le10Sport.com", έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκδηλώσει η Σέλτικ και είναι αρκετά πιθανό να προχωρήσει η μεταγραφή του με τη μορφή δανεισμού στους "κέλτες' τον προσεχή Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως ο ίδιος ο παίκτης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του σε ΗΠΑ ή Γαλλία, με τη Λάτσιο από την πλευρά της να ευελπιστεί στην αναγέννηση ενός παίκτη για τον οποιό έδωσε σχεδόν 6.000.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ