SERIE A

Ιντσάγκι στη θέση του Σισέ;

Ιντσάγκι στη θέση του Σισέ;

Με τον Τζιμπρίλ Σισέ να βρίσκεται με το ενάμισυ πόδι εκτός Ρώμης, τα τελευταία σενάρια θέλουν τον Φίλιπο Ιντσάγκι ως τον "εκλεκτό" για να τον αντικαταστήσει στη Λάτσιο.

Την ώρα που η ΚΠΡ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση για τον Τζιμπρίλ Σισέ , η Λάτσιο δεν μένει με σταυρωμένα χέρια και επιχειρεί να καλύψει τα νώτα της σε περίπτωση φυγής του Γάλλου άσου.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι πρωτευουσιάνοι θεωρούν ιδανικό διάδοχο του Σισέ τον Φίλίπο Ιντσάγκι, έναν παίκτη ο οποίος είναι παροπλισμένος από την αρχή της σεζόν ύστερα από 10 χρόνια παρουσίας στη Μίλαν.

Η απουσία του ακόμα και από τον αγώνα Κυπέλλου Μίλαν-Λάτσιο έδειξε ότι δεν υπολογίζεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τους ανθρώπους της Λάτσιο να έχουν υπόψη τους πως σε περίπτωση απόκτησής του, ο "Σούπερ Πίπο" θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Europa League.

Να σημειωθεί ότι περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του βετεράνου Ιταλού επιθετικού, υπάρχει και η εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα Ίβιτσα Όλιτς (Μπάγερν Μονάχου).

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ