ΣΤΗΛΕΣ

Ο Σισέ μιμήθηκε τον Ντι Κάνιο!

Ο Σισέ μιμήθηκε τον Ντι Κάνιο!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της Λάτσιο ενόψει του ντέρμπι με την Ίντερ, ανεβάζοντας στο Twitter του μία διάσημη φράση από τον... κώδικα των σαμουράι.

"Υπάρχουν δύο τρόποι να γυρίσεις από μία μάχη: με το κεφάλι του εχθρού ή χωρίς το δικό σου", ήταν το σχόλιο που ανέβασε στη σελίδα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Σισέ, για να προσθέσει λίγη ώρα αργότερα.

"Μου αρέσει πολύ αυτό το tweet, αυτή είναι η αλήθεια. Είσαι μόνος με τον εχθρό σου, οπότε θα πρέπει να σιγουρευτείς ότι θα γυρίσεις νικητής από τη μάχη".

Δείτε και το video που έχει ξεσηκώσει σάλο στην Ιταλία, όπου αφήνονται υπόννοιες για "στημένο" πέναλτι στο Γιουβέντους-Τσεζένα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η περιβόητη φράση από τον "κώδικα των σαμουράι" έχει χρησιμοποιηθεί και στο πρόσφατο παρελθόν από παίκτη της Λάτσιο.

Ο λόγος για τον Πάολο Ντι Κάνιο (είδωλο της εξέδρας των "λατσιάλι"), ο οποίος είπε αυτά τα λόγια μετά από ένα νικηφόρο ντέρμπι με αντίπαλο τη Ρόμα το 2005, το οποίο είχε κριθεί με δικό του γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ