SERIE A

Τα ξεχωριστά γενέθλια της Λάτσιο

Τα ξεχωριστά γενέθλια της Λάτσιο

Η Λάτσιο συμπλήρωσε τη Δευτέρα 112 χρόνια από την ίδρυσή της και γιόρτασε το γεγονός δημοσιεύοντας ένα video με ξεχωριστές στιγμές της. Δείτε το!

Μπορεί το περασμένο Σάββατο οι παίκτες της Λάτσιο να κέρασαν.. φαρμάκι τους οπαδούς, με την βαριά ήττα με 4-0 από τη Σιένα, όμως η εβδομάδα αυτή ξεκίνησε εντελώς διαφορετικά για τους φίλους των "λατσιάλι"...

Αναφερόμαστε φυσικά στην επέτειο 112 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας της "αιώνιας πόλης" (9 Ιανουαρίου 2012), με την επίσημη ιστοσελίδα των "μπιανκοτσελέστι" να ανεβάζει ένα special βίντεο για την περίσταση, το οποίο δείχνει όλες τις ένδοξες στιγμές του συλλόγου.

Επιπλέον, η επίσημη Λάτσιο θέλησε να μοιραστεί, μέσω της σελίδας της στο Twitter, ένα ποίημα, θέλοντας να δείξει την αγάπη που έχει ένας οπαδός για τη συγκεκριμένη ομάδα.

"Είμαι ακόμα εδώ με αρκετά χρόνια ιστορίας στο δέρμα μου, με τη σημαία και τα χρώματα να έχουν ελαφρώς ξεθωριάσει, με το κασκόλ μου σημαδεμένο από χρόνια βροχής και το ατάραχο σύμβολό μου να πετάει χωρίς διακοπή", αναφέρει ένα μέρος του ποιήματος.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ