ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200 κάνει περιοδεία...

Το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200 κάνει περιοδεία...

Το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200 κάνει περιοδεία και πρόκειται να καλύψει 10.000 χιλιόμετρα, ενδυναμώνοντας την ιδία της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη.

Αναπτύσσεται συνεχώς η ιδέα της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη. Ηδη κυκλοφορούν πολλές χιλιάδες αυτοκινήτων από αρκετές μάρκες (Renault, BMW, Nissan, Ford, VW, Audi, Volvo κ.α.), το δημόσιο δίκτυο ηλεκτρικής φόρτισης διευρύνεται συνεχώς, ενώ παρουσιάζονται λύσεις ταχυφόρτισης, ώστε να μην χρειάζεται να φορτίζεται το όχημα τη νύχτα σε κάποιο γκαράζ.

Στην Ελλάδα η ηλεκτροκίνηση ουσιαστικά δεν υπάρχει, μολονότι κυκλοφορούν περίπου 100 BMW. Αυτό δεν σημαίνει ότι η κατάσταση θα παραμείνει έτσι, διότι περιμένουμε εξελίξεις σύντομα.

Να μείνουμε λίγο στην Ευρώπη, όπου στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της ηλεκτροκίνησης, η Nissan με το e-NV200 ξεκινά μια πρωτοποριακή «ηλεκτρική» περιοδεία 35 ημερών στη Γηραιά Ήπειρο, αποδεικνύοντας πως η βιώσιμη κινητικότητα  με μηδενικές εκπομπές ρύπων μπορεί να συμβάλει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Αναδεικνύοντας το αυξανόμενο ενδιαφέρον για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα (EVs), ο Lionel Suissa και η ομάδα του Electrip, θα πραγματοποιήσουν την 35ήμερη περιοδεία στην κεντρική  Ευρώπη, ξεκινώντας εντός του Μαϊου.

Με έδρα τη Γαλλία, ο Lionel είναι ένας από τους καλλιτέχνες που προωθούν την ηλεκτρο-κινητικότητα. Σκοπός της περιοδείας αυτής, είναι να προβάλει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης σε ένα νεότερο, ηλικιακά κοινό.

Ξεκινώντας από την Βαρκελώνη και ταξιδεύοντας στον «Ηλεκτρικό Δρόμο» της Ευρώπης, η ομάδα θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στο γραφικό North Cape της Νορβηγίας. Κατά τη διέλευση από τη Γαλλία, η ομάδα Electrip θα διασχίσει το Wattway, τον «ηλιακό» δρόμο από φωτοβολταϊκά πάνελ, που βρίσκεται κοντά στο Le Mans.

Με αυτονομία που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 170 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, το Nissan e-NV200 προσφέρει μια καθαρή και ήσυχη λύση μετακίνησης.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Black Friday στα Public: Τι ώρα θα ανοίξουν αύριο τα καταστήματα

Νωρίτερα θα ανοίξουν για την black Friday σχεδόν όλα τα καταστήματα της Public. Ποιες προσφορές ανακοίνωσε η εταιρεία

Οι καμπύλες της Tao Wickrath δεν χωράνε πουθενά

Μια πρώτη γνωριμία με το κορίτσι πίσω από το sideboob της εβδομάδας.

Ξανά σε χώρους Σένγκεν οι επιβάτες από Ελλάδα

Οι επιβάτες από Ελλάδα δεν θα μεταφέρονται πλέον στα γερμανικά αεροδρόμια στο χώρο εκτός Σένγκεν όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή τριμερή συνάντηση μεταξύ Γερμανίας- Ελλάδας- Κομισιόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος επανακαθόρισε τα ανθρώπινα όρια.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24