ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πολυθρόνα με όνομα, αξίας 45.000 ευρώ

Πολυθρόνα με όνομα, αξίας 45.000 ευρώ

Ακούγεται λογικό, οτιδήποτε αντικείμενο συνδέεται με το όνομα Rolls-Royce να έχει και την ανάλογη τιμή, ακόμα και εάν αυτό το προϊόν είναι μία απλή πολυθρόνα.

Οι επισκέπτες της επίσημης έκθεσης της βρετανικής φίρμας, που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Mayfair, έχουν τη δυνατότητα, εκτός από το να θαυμάσουν μοντέλα όπως η Rolls-Royce Phantom, να δουν από κοντά και την Elysium-R, που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η πιο εξελιγμένη πολυθρόνα του κόσμου.

Και γιατί αυτό; Διότι τη συνοδεύουν στοιχεία, όπως ένας ειδικός μηχανισμός ανάκλισης που μιμείται την έλλειψη βαρύτητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχεδίασή της προέρχεται από χρόνια έρευνας πάνω στην κινησιολογία του ανθρώπινου σώματος, επιτρέποντας στους χρήστες να κινούνται σιωπηλά σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Και ακόμη, η επένδυση της είναι από πανάκριβο μαύρο δέρμα, ενώ τα μεταλλικά της μέρη κατασκευάστηκαν από ατσάλι και χρυσό.

 

Επιπλέον, η τεχνολογία που ελέγχει τις κινήσεις της καρέκλας, προέρχεται από ένα μαθηματικό τύπο που γράφτηκε από τον σχεδιαστή της καρέκλας και συνιδρυτή της εταιρείας κατασκευής DavidHugh, David Wickett, και το μόνο που έχει να κάνει όποιος θέλει να βρει την πιο αναπαυτική ρύθμιση για τα δεδομένα του, είναι να πάρει τη στάση που τον βολεύει και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους!

Βέβαια, το κόστος ακολουθεί την τεχνολογία και το branding, κάνοντας την συγκεκριμένη πολυθρόνα να πωλείται προς 38.000 λίρες ή κάτι λιγότερο από 45.000 ευρώ. Το νούμερο δεν προκύπτει απλά και μόνο από το όνομα που την συνοδεύει αλλά και από το γεγονός ότι έχουν κατασκευαστεί μόλις 18 από αυτές…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24