ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Περιοδεία των μοντέλων Peugeot σε όλη την Ελλάδα

Περιοδεία των μοντέλων Peugeot σε όλη την Ελλάδα

Από πόλη σε πόλη της Ελλάδας τα αυτοκίνητα της γαλλικής μάρκας, σε μια περιοδεία με την κωδική ονομασία "Peugeot Champions Tour".

Από χθες έως και το τέλος της χρονιάς, τα μοντέλα της Peugeot θα βρεθούν πιο κοντά στο κοινό. Κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι εύκολο οι έμποροι της μάρκας σε όλη την Ελλάδα να έχουν στα καταστήματά τους όλη τη διαθέσιμη γκάμα. Κατά συνέπεια, αντί οι υποψήφιοι πελάτες να τα βλέπουν από φωτογραφίες ή βίντεο, τώρα θα μπορούν να τα δουν από κοντά και να τα οδηγήσουν.

Η περιοδεία ξεκίνησε χθες από τη Λαμία, όπου τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν έως τις 7 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις. Όλα τα νέα μοντέλα της Peugeot αλλά και προσεκτικά επιλεγμένα - εγγυημένα μεταχειρισμένα Peugeot, ξεκίνησαν λοιπόν την… τουρνέ τους.

Περιοδεία των μοντέλων Peugeot σε όλη την Ελλάδα

Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στην πόλη των διανομέων της Peugeot κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δουν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα Peugeot 108, 208, 308, 508, 2008 και φυσικά, το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017», το SUV Peugeot 3008 που έκανε την έκπληξη στην κατηγορία του. Επιπλέον, θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν και τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και τις πολυτελείς εκδόσεις 308 και 508 GT 2.0 BlueHDi 180hp.

Πέραν των επιβατικών, θα είναι διαθέσιμη και η γκάμα των επαγγελματικών Peugeot, όπως τα 208 Pro, Bipper, Partner, Expert και Boxer

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ