ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο μοντέλο συστήματος υποβοήθησης οδηγού με κάμερα

Νέο μοντέλο συστήματος υποβοήθησης οδηγού με κάμερα

Με το νέο μοντέλο για λογισμικό εμπρόσθιας κάμερας, η HELLA, ειδικός στον φωτισμό και τα ηλεκτρονικά, οδηγεί την τάση προς την αυτόνομη οδήγηση.

Η θυγατρική HELLA Aglaia με έδρα το Βερολίνο, παρουσιάζει μια ανοιχτή πλατφόρμα για συστήματα υποβοήθησης οδηγού με κάμερα.

Αυτό παρέχει στους πελάτες μας την δυνατότητα αναβάθμισης εξαρτημάτων αλλά και λειτουργίες λογισμικού, όπως ο έλεγχος των φώτων/λωρίδων/ πινακίδων/ πεζών και αναγνώρισης αντικειμένων ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες.

Σε αυτά περιλαμβάνονται επίσης μεταγενέστερες αναβαθμίσεις για αυτοματοποιημένες λειτουργίες οδήγησης. Η κυκλοφορία του νέου συστήματος λογισμικού αναμένεται το 2019.

Το σύστημα λογισμικού που έχει αναπτυχθεί από την HELLA Aglaia δεν είναι περιορισμένο σε ένα συγκεκριμένο υλισμικό, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλατφόρμες από διάφορους κατασκευαστές.

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν διαφορετικά λογισμικά της HELLA ή άλλων κατασκευαστών, διατηρώντας παράλληλά την δυνατότητα ενσωμάτωσης νέων λειτουργιών μέσω αναβάθμισης του λογισμικού.

Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης λειτουργίες για αυτοματοποιημένη οδήγηση, βασισμένη σε εξαιρετικά περίπλοκες μεθόδους εκμάθησης.

Η HELLA Aglaia είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη ευφυών συστημάτων οπτικών αισθητήρων. Η θυγατρική εταιρεία με έδρα τι Βερολίνο εξειδικεύεται στην επεξεργασία εικόνας και λύσεις λογισμικού και έχει πρόσφατα επεκτείνει τα κεντρικά της γραφεία, μεταφέροντας τα στο περίφημο Campus Ullsteinhaus.

Η HELLA Aglaia έχει στο δυναμικό της περίπου 300 υπάλληλους. Οι εργαζόμενοι θα αυξηθούν με την πάροδο του χρόνου στους 500…

www.driveandtravel.gr

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24