ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Honda CR-V Hybrid Prototype

Νέο Honda CR-V Hybrid Prototype

Το ολοκαίνουργιο Honda CR-V Hybrid Prototype θα αποκαλυφθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η Honda ετοιμάζεται να αποκαλύψει το CR-V Hybrid Prototype στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017, προαναγγέλλοντας το πρώτο ηλεκτροκίνητο SUV της μάρκας στην Ευρώπη. Το ανανεωμένο στυλ του Hybrid Prototype δίνει τα πρώτα στοιχεία για την προσεχή οικογένεια CR-V Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Το CR-V Hybrid Prototype σηματοδοτεί την πρώτη αποκάλυψη του νέου CR-V σε Ευρωπαϊκό Σαλόνι Αυτοκινήτου. Αυτό διατηρεί τη γνώριμη σιλουέτα του δημοφιλούς SUV, υιοθετώντας μία προηγμένη και σπορ σχεδίαση.

Φαρδύτερο, ψηλότερο και μακρύτερο από τον προκάτοχό του, το Hybrid Prototype του νέου CR-V είναι ανανεωμένο αισθητικά, με φαρδύτερο στήσιμο που ορίζεται από διευρυμένους και μυώδεις θόλους των τροχών.

Το νέο SUV πετυχαίνει μία ισορροπία κομψότητας και σπορτίφ στυλ, με λεπτότερες κολόνες Α που αυξάνουν τον πλευρικό όγκο του αυτοκινήτου, αλλά και με ένα συνδυασμό μεγαλύτερων ζαντών / ελαστικών. Οι πιο έντονες ακμές στο καπό και τα πίσω πάνελ συνδυάζονται με τη νέα πρόσοψη που εκπροσωπεί το πιο μοντέρνο ‘πρόσωπο’ της Honda με τα χαρακτηριστικά φώτα.

Το σύστημα δύο μοτέρ i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) του CR-V Hybrid Prototype, περιλαμβάνει έναν ηλεκτροκινητήρα, ένα 2.0L i-VTEC τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και ελκτικής ισχύος, αλλά και έναν ανεξάρτητο ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ